Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kineski brendovi su buducnost, ali bez zajebancije
Kina je ekonomska sila
Pogledaj ti samo faca u ovih debila koji su kupili ovaj uređaj.Ovaj ko god se ne slagao ,ali ovaj telefon nije potreba,nego jednostavno prestiz.Da ga mozes na stol izvaditi zajedno sa svojim kljucem od auta i gledati ko je kako obucen ko seta Ferhadijom.
Onda po tvome covjecanstvu nije potreban "recimo"mercedes, kad mozes sa puno jeftinijim autom do predjes distancu izmedju A i B odredista
@xyq pa tako nekako... to i jete istina . Ocigledno ne razumijes.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Opala prodaja jer su osiguravajuća društva zategla.Svaki pakaš lažno prijavio dosad triput da ga je crnac opljačko pod prijetnjom hladnog oružja.
Nije cudo preskup je.
Da nije bilo Nikole Tesle i da nije napustio umno smrdljivi Balkan nikada ovakve tehnologije ne bi bilo!
ma pusti, da nije skontao on, skontao bi drugi. Niko nije nezamjenjiv.
@///M3 brateu Čisto sumnjam jer ni dan danas nisu skontali stvari koje je on skontao tad! Teslin cilj je bio taj da sa svojim projektima pomogne čovječanstvu i sve je radio za dobrobit čovjelanstva.
iphone brend za nafurane seljacine koji su zeljni paznje
ko visoko kotira, jednom ce morati ka dole
Nije ni cudo. Od kada je u javnost procurila vjest o tome kako se tretiraju radnici u proizvodnji ovih uredjaja ljudima se zgadilo. I treba raju informisati nek znaju sta podrzavaju kada se pohvale svojim novim telefonom ovog brenda.
Zato je Džingis Kan sebi uzo dva.
I čudno im... petica....500€
sedmica 1000€
najbolje se zabiljezi pad uredjaja kad ti zamjena displeja udari po novcaniku
Pa dosli kupci pameti. Ovi vec godina isti telefon prodaju nemaju ideja iste ikone od prvog mob. Posljednji pravi Iphone je 3gs.
i sad odmah otpustanje 20% radnika! zatvaranje filijala, haos na berzi, sve ode u q., njihovi dobavljaci u stecaju, uredjaji poludjeli, svijet se raspada.
izbija 3 sv u sarajevu
izdravo
džaba kupiše onu zgradu od 17 mlrd. ipu6ing
opamećuje se narod?