Uspjeh iPhonea, iPoda i iPada
0
"Apple" vrijedan kao 32 najveće evropske banke
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne mogu da vjerujem koliko curica i momaka po Sarajevu nosi najnovije androide i iphone... ne razumijem se nesto posebno onako osnove... ali vecina njih jos nije ugledala dana radno staza... al fakat uvijek najnoviji mobiteli u rukama dok se kafa ispija... radim 5 godina drndam nekakve nokijice na pola se cuje na pola susti al hajde radi recite mi recept...kako uspjevate imati najnovije a bez prihoda???? molim vas...
cuj ovih oje.bina sto nemaju love da kupe iphone 4 pa onda valja i android :) valjao je i meni kad nisam imao para :D ajd vi lagano kod mamice svoje pa trazite 2 km za kafu :)
da li neko zna kad izlazi novi macbook pro??
Ako je apple ko 32 banke koliko je Microsoft? Apple ima samo dobra računala ,sve ostalo ništa ne vrijedi ,androidi su dokazano bolji u svakom segmentu , pogledajte na youtube-u HTC desire hd protiv iphone 4.
Zasluzeno, najbolji su daleko.
to ovjavljujete svaki mjesec....a i bmk tako da...