Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...niđe amko komerca...
Navodno BiH je na 213.334.326-tom mjestu i vrijedi oko 34$ (FBiH 24$ I RS (bez Laktasa)10$
Prva dva trebaju biti Microsoft i Google, i po cijeni, ali i opcenito, Apple je se razvio preko njihovih ledja u svakom smislu te rijeci. I porediti Apple sa ova dva je jako smijesno. A sto se tice BiH, zaostaje sto hiljada svjetlosnih godina, jer politika je takva da se jako malo ulaze u IT za razliku od nasih istocnih i zapadnih komsija. Srbija svake godine raspolaze u prosjeku sa 8000-10000 novih struckanja u ovoj djelatnosti.
To su sve Sejtanke pare zaradjene ili preko kamate ili iskoristavanjem jeftine radne snage ili koristenjem stampanih dolara itd. Za vas je to komplikovano za shvatiti ali ovo bogatstvo je lazno i Sejtansko.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
u svemu vidite teorije zavjere, a svi tamburate po coli i pepsiju, nemojte onda piti to, pijte svoju sky colu i ostalo, a tek MC, prepun uvijek ljudi, licemjerni Bošnjaci!
bira je kod nas tito
volim svoj iphone
apple bogatiji od samsunga hahhahahahh, nesto im nevjerujem bas
A gdje su brendovi iz Kine ili Rusije? Zar ne rekose da je kineska privreda pretekla americku?
Znak Coca-Cole unazad znaci Ne Meka,Ne Muhamed na arapskom. Googlajte No Mecca,No Mohammed. Niste vi upuceni da sve ove kompanije rade za Sejtana.
Blago vama,vama je mozak na ispasi. Niste upuceni u nista i onda kukate kada vam ne valja nesto.
90% kompanija na ovoj listi ima Masonski/Satanski simbol na svojem logu. Od Appla koji ima zabranjenu jabuku pa do Disnijevog 666.
Je*o ti satan mater, a i onaj koji ti je ispricao te gluposti! Lijeci se!
Coravi kao ti nista ne vide a stoji im pred nosom. Applov znak je zgrizena jabuka iz Biblije,prvi kompjuter su prodali za 666 dolara. Disnijev znak isto ima 666.Toyotin znak ima oval -znak sve videceg oka i Sejtanske rogove unutar.Oval ima i Samsun,Intel ima prsten koji je simbol Saturna a taj isti prsten se nalazi na Nike logo (djelomicno) pa nadalje kao Internet Explorer itd,BMW ima stari druidski znak za Sunce,MCdonalda ima M koje je 13 slovo u alfabetu,Nvidia ima svevidece oko,Adobe ima piramidu,Google korist pederske boje a recimo 666 u Chrome logu,Oracle je isto Masonsko ime,Sun microsystem ima SUNCE za ime,Ikea ima oval isto...samo mali broj primjera. Ovo su SITNICE naspram sta jos rade a da ti neznas.Ti nevidis ni ovakve male banalne stvari a kamoli sta drugo komplikovanije.
đe su kineski giganti koji sve ove mogu pojesti za doručak.. sjećam se nedavno da je bila vijest da je alibaba jača od ebaya i amazona zajedno. sad obje na listi, kineza niđe.
Pa normalno, oni su prvi napravili "pametni" telefon koji se savija
sve cifutski brendovi......
vecina....
To su multikorporacijski brendovi, u kapitalizmu brend ne moze imat nacionalnost, pa ne mozete i to gurat tamo, bez obzira sta vam pricaju na predavanjima i sastancima "mladi vehabija 2014" Vlasnici su oni koji posjeduju dionice.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Smiješno! Nikad ne bi poželio iphone, a u mom okruženju je sve više onih koji ga koriste, a nezadovoljni su.
Ma kakav iPhone, pored ove krize. Sent using my iPhone 6+ 64 GB.
Da su se i Bosanci pitali, tojote ne bi ni na mapi bilo ....
Sky cola ???