Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ccc znaci tvoja logika ekonomije jeste... dajmo njima onda jos vise... neka oni jedu snikerse,piju koka kolu, mcdonalds, vozaju auta, kupuju stanove, markirano se odjevaju, svaki mjesec imaju novi par cipela, hodaju po bjelosvjetskim turistickim destinacijama jer oni s tim samo pomazu bh ekonomiju :-) koji si ti idi.ot
Ne bi spasili bh ekonomiju vjeruj mi. Oni su svojom potrošnjom među glavnim generatorima ekonomije. Ako se njima smanje primanja, svima se smanjuju.
Sto je uhljeb Mujezinovic se zaduzio, 6 MMF-ova nemoze isplatiti
nisu svi budjetski korisnici izjednaceni,kada svima budu iste plate moze se ustediti.nekima su npr.600km a nekima 1200.km.topli obrok isto,nekima nikad nisu ni smanjivali ni topli a ni plate,javno treba objaviti te razlike o budjetskim korisnicima pa da vidimo koji su to \"miljenici\".ako je kriza svima je a ne samo nekima.
Posto je teska situacija neka se administracija FBiH prebaci na minimalac. Kako bih spasili gradjane. Ha ya
Samo nek ima za nas budzteske korisnike za ostale me zaboli isto ko i za MMF
opet ista prica od MMF-a ste uzeli sredstva da bi si podjelili silne plate po opstinskim,stranačkim,federalnim i drzavnim institucijama... sada ste ih potrosili...trebaju vam opet nova sredstva...a treba i vracati stara bas je lijepo biti uhljebljen...primas platu od EU MMF pomoci...a boli te ku.ra.c ko ce vracati a evo sad dizete opet i porez na plate...PONOVNO! :-) jednostavno nama koji nismo na budz.etu govorite da se iselimo KO NAS JE.BE
Dosta vise sa zaduzivanjem! MMF jedva ceka da nam da pare da onda ovisimo od njih i da nam mogu diktirati sta da radimo... Trebamo se svi stisnuti dok ne vratimo sve dugove u narednih 5-10 godina i onda trositi onoliko koliko imamo.
CRKNITE, blago rečeno.