Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
RUSIJA,KINA,SJ. KOREJA I TURSKA SADA KOLO VODE... -http://www.kurir.rs/planeta/treci-svetski-rat-poceo-080808-niko-nije-primetio-ocekivali-smo-potpuno-drugaciji-scenario-clanak-1642315 KONACNO SE ZNA POBJEDNIK I TO JE BRAT PUTIN
Zar je vec 1. april.
NIJE BRATE ALI ĆE PROLJEĆE USKORO
Ovako je bilo i 2007, a onda PAF! Pa se malo printalo, printalo, printalo novca ... i evo sad 2014 opet rekordi. I sad u 2015, opet PAF. Pa će biti opet priče "Nismo mogli predvidjeti" bla bla i slično. A opet će jadni narod da plaća od poreza da se spasavau banke i drugi judo-masonski ološ. Ali šta ćeš. Ovčica je to. Mirna, slatka, samo govorii "Bee, beee beee". Gleda očima.
joj da bi sad para pa da se ulozi
Drug dionice se kupuju kad berza pada ! A ne sad !
@cices Prijatelju mislio sam u naftu naravno, koja trenutno je u padu a vratit ce se kad tad :)
Ameri drmaju dolarima..
Amerika ratuje arapskom naftom i muslimanskom krvlju
samo sto me za to prvo zaboli neka stvar, pogani prodani arapi
Kad svjetske berze padaju nasa pada, kad svjetske rastu nasa pada, kad svjetske berze stagniraju nasa pada... kad neke padaju a neke rastu...pogodili ste..nasa pada ...ma mi smo SUPER!
Sta li dolazi poslije toka, rat protiv koga....
Ništa novo.