Čelnici kompanije zabrinuti
0
Alvogen i dalje prijetnja opstanku Bosnalijeka?
Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u ovom slucaju na zalost vjerujem bosnalijeku!
Žalosno je što nepismeni komentarišu članak. Alvogen vrijedi 37 milona km a treba da kupi bosnalijek koji vrijedi 190 mil km. tu se odmah vidi lopovluk vlade a ne bosnalijeka
bosnalijek ne treba prodavati, ali treba ukloniti kleptokratiju i omoguciti radnicima dostojanstvene plate i topli obrok po svom izboru.
Ne kontam nesto?! Ko je taj Arslanagic kojeg spominjete? DIrektor Bosnalijeka? Neko od vlasnika? Ako je direktor, treba mu povecati platu barem za 50%!!! Koji ste vi idioti, svi koji zelite da prodate zdrave firme kojekakvim probisvjetima!!! Ma nek se zaposljavaju i svi iz familije, ali je nase. Dokle god ta firma isplacuje redovne plate, dokle god placa poreze i doprinose, dokle god povecava izvoz nasoj zemlji treba ih nagradjivati, ko god da je u njoj. Jel zelite da napravite novu Krivaju ili Polihem? Jel zelite da se broj radnika smanji u pola? Imam osjecaj da je vise od pola vas koji tipkate komentare apsolutno besposleno i da pojma nemate kako o poslu tako i o stvaranju novca, te da vas upravo firme kao sto su Bosnalijek finansiraju bar u necemu (jal u zdravstvu, jal vasu familiju u skolstvu ili u bilo cemu drugom) Nedajmo nase strancima!!!!!
Pa nemojte tako napadati prastaru porodicu Arslanagića, zar ne znate da je njihov pra-pra dedo prvi golf igrač na balkanu i prvi donio golf štapove u Sarajevo( jes kad bi se zaj....) generacijama ta porodica posjećuje samo mondenska skijališta itd. itd.
@hehe jel to nisi zadovoljio osnovne krterije pa te nisu primili. Bosnalijek je jedna od najjačih firmi u BiH, poslije BHtelecoma i elektroprivrede možda i najjača, a sve je to urađeno zahvaljujući gosp. Arslanagiću i menadžentu firme koji su je digli iz pepela i napravili od nje respektabilnu firmu u farmaceutskim krugovima
jel to ono kad sin ede arslanagica kaze da se oblaci samo u louis vuitton i da se vozi samo u cayennu
po ovom opisu pokusaja kupovine od strane alvogena koje su banke odbile, vidi se da tu nisu cista posla, fakat ja bi njih prekrizio kao potencijlnog kupca i proglasio njih i njihove produkte non grata na teritoriji bosne i hercegovine, a ako moze, bogami i sire, jer kolko sam ja informisan, firma bosnalijek je jako uspjesna i zadnje sto treba da se desi je da se to stanje narusi ulazeci u dilove sa sumnjivim tipovima jos sumnjivijih ciljeva. sada treba poduzeti sve mjere i galvanizovati ekipu da bi se ove stvare rijesile u pozitivnom smislu za nas, a u negativnom po ovu gospodu koji pokusavaju da provedu ove mutne nemoralne radnje. hvala
Prodajte više tih 19%
Jest paša. Kupio je kafić jednom sinu, a drugi koliko znam vozi Panameru, ali dok je Edina Arslanagića platu (koliku toliku) će imati 600 radnika i toliko porodica u BiH će imati hljeba da jede. Dok je Edin Arslanagić na čelu Bosnalijeka, ta kompanija će i raditi. Kada prodaju Bosnalijek, gledaćemo isti scenario kao u hrvatskoj Plivi. Otkazi radnicima, odvuci mašine iz fabrike i ključ u bravu. EDINE NEDAJ BOSNALIJEK DUŠMANIMA!!!!!
ja svoje 223 dionice ne dam ni za zlato a vaša vlada nek proda ako je blesava a jeste
Ma nek preuzme Bosnalijek bilo ko, dosta je više štela...Da se bogdom isto hoće desiti BH Telecomu...
Neka vala dosta ste se i vi kur*ili!!!!
Prepao se Arslanagic da bi ga stranci mogli sutnuti iz fotelje Direktora i time mu uskratiti ogromne novce koje je prisvajao za sebe i porodicu, jer kako bi drugacije sinu mogao kupiti kafic u Kralja Tomislava. nadam se da ce Vlada prodati svoj dio Alvogenu kako bi se konacno mogao smjeniti korumpirani tajkun Edin Arslanagic!
alvogen može biti samo prijetnja Arslanagićevom apsolutizmu pa nije čudo što ovoliko kukumavče
I blesav vidi da je jedini cilj unistiti sve uspjesne firme koje se nalaze na teritoriji koju naseljavaju Bosnjaci. Kupuj domace je najomrzenija akcija u susjednim zemljama a narocito u Sloveniji. Kada se neka domaca firma izdigne na povrsinu i pojavi sa dobrim i kvalitetnim proizvodom i kada krene odlicno sa prodajom pojavi se pandam tom proizvodu iz HR ili SR sa mnogo manjom cijenom i losijim kvalitetom.Svjesno se ide u gubitak dok se ne unisti domaci proizvodjac a onda dolazi do diktiranja cijena jer nema konkurenta.Bosnjaci nemojte biti blesavi.Bosnalijek treba odbraniti kao sto su se nekad linije branile.Kupuj domace ako nisi blesav.
jo bosnalijek, aj hev a mesiđ for ju bićes http://www.youtube.com/watch?v=xYg0P_1abjY