Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoce li biti prijenos na BHT1?
betmeneee, paz\' da se ne najedes...
jao isfrustrirane djece za kompjuterom. bolje bi bilo da vas je stari i.z.d.r.k.o u wc solju.
ne znam sta si htjela reci ali svidja mi se nacin na koji razmisljas
Glup si legendo da dzaba ne objasnjavam, rasclani na slogove ono sto sam napisao pa polahko procitaj, mozda i skontas sta sam htio reci...pozdrav.
dragi alija b. ne moj zaboraviti protezu. povedi i sulejmana t..da bog da vas sa hamburgerom sahranili.
sezdesetprvi
ja nemam ni za pastate, sad razmisljam kako cu 30KM za internet dat, a kamoli za McDonald\'s :(((
Da li Sarajlija može li biti predsjednik grada Splita? Da li bi Spličani dozvolili takav nonsens?
Znate ono sto morate upisati sifru da bi vidjeli komentar, meni doslo da ukucam: J E B E M - jest perverzan ovaj sarajevo-x, ccc....Ali svidja mi se to :D
behmenu nadam se da ces se ugusiti od papira u koji je umotan isti matora rago da ti se zacepi da ne mozes kendzariti do kraja god monsteru
restoran, nato....sve isti ku.ra.c. jel mislis da ce mc ili nato nesto promjeniti, da ce simati vise para, posao, bolju zensku ili biti ljepsi? hahahaha koji ste vi mungosi demagogi!!! daj vam par znacki ili obiljezja i vi svi sretni :-)))
Samo nek se jede!
ja sam mislio da tamo primaju samo pismene ljude.
quac mi puca sto nas je McDonalds izjednacio sa ostatkom svijeta, sta to oni nama znace svega ti? Pricamo o otvaranju j.e.b.e.n.o.g fast food-a a ne o primanju u NATO!
Trudna sam!
RADIM TAMO SINOĆ SMO CJELU NOĆ RADILI,AL DA ZNATE,NE MOŽE NI JEDAN TRAJNI SENDVIĆ I JELA DUGO OSTATI AKO NESTAVIMO,KONZERVANS,JA MISLIM DA ĆETE RAZUMITI ŠTA KAŽEM AL OPET KO NIJE UPUĆEN (SVINJSKA MAST) ŽAO MI JE AL TAKO JE NAJVIŠE IMA U JELIMA KO JE DUŽE STOJE AL U SENDVIĆIMA OBIČNIM NEMA.