Sletili avioni iz Zagreba i Beograda
0
Aerodrom Sarajevo od večeras ponovno otvoren
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahahahaha isprobali pistu na srbima i hrvatima!!
@Putnik Nece biti problema, u najgorem slucaju preusmjerice saobracaj na Trebinjski Medjunarodni, tamo je manje snijega a i pista je propisno ociscena. Ostaje ti taksijem do Sa.
@nina. Nisam putnik nego tamo zivim nazalost. A zivjela sam dugo i u Sarajevu i znam ! BRAVO za sluzbe ciscenja u Sarajevu svaka cast. Da je negdje drugo palo nebi aerodrom radio mjesec dana i pricalli bi koliko to ciscenje kosta mjesecima i kako nemaj u budzet za to. Istimnna je da se ceka da snijeg prestane da se pocne cistiti.
Vidim, bas si svjetski putnik.
SVAKA CAST KP Radu i ostalima fataju prakticno pahuljice u zraku. BRAVO !!!! !U SAD-u pi prvo cekali da prestane pa onda poceli da ciste.....
Vialeee, vialeooo, Vialeo leo leee, Vialeo Bosno leo, Vialeo leo leee. Bilo gdje, bilo kada, Mi za tebe idemooo, Samo za te Bosno moja, Samo da navijamo.
Ja sam večeras uspješno sletio sa Austrianom iz Beča, svaka čast zimskoj službi Aerodroma Sarajevo na uspješno odrađenom poslu. Da se pista nije očistila još bih se smrzavao po Beču :)
Gdje ce se usuditi sletiti po ovom kijametu
danas odgodzen let...
@Putnik - iz tvojih usta u bozije usi :)
Daj Boze samo da sutra ne pada, da konacno sletim u Sarajevo...