Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tužno je što neki ljudi nežele ili neće da shvate da će ova i svaka druga kriza pogoditi najviše kjafire. Onaj ko se okrene Gospodaru svjetova i Vladaru Sudnjeg dana neće osjetiti krizu ni oskudjevati ni u čemu.
Grcka, Italija, Spanija i Portugal = najveca kriza, osim toga nista nije ni kako treba razjasnjeno, sve je mutno jos uvijek i ne zna se koliko su u k...cu.Francuska i Njemacka snose trenutno najveci teret. Skandinavija nosi dio tereta, ali dokle? Sto bi skandinavski poreznik trebao da placa juznoeuropske racune kad ih ni oni sami neplacaju? I sta ako kriza zahvati ove \"dobrostojece\" zemlje? Razlaz, je jedini izlaz. Uvijek sam glasao protiv eura a i nisam nesto nikad ni bio za EZ. Nadam se da da ce ova kretenska tvorevina da nestane kao i takozvana genocidna smrdska.
Koji k/ur/ac ba?! Vec je alarmantno, ne moze biti alarmantnije nikako. Izjava ove karikature u prevodu znaci \"posudite od nas pare, trebaju nam dodatni prihodi od kamata\".
Ovo mozemo zavrsiti samo mi socijalisti, revolucija je blizu, nece imati dovoljno vrba...
nek pokrepamo, nismo bolje ni zasluzili, kad mirno gledamo ove nase lopove koji su opljackali ono sto smo imali, pa sad pljackaju i ono sto nemamo.
JESTEL VI ONO POMAGALI GRCIMA I ITALIJI? KOME STE VI POMAGALI OPANKE JE IZJEO
cuj stanje nije alarmantno...majk.e vam vase pa sad su mi vise i evropljani gori nego ovi nasi ovi nasi znaju sto ne pricaju o ekonomiji i sve sakrivaju...al sta to kuliraju ovi iz evrope pa ovdje privatni sektor potono davno...u drzavi gdje nezaposlenost PREKO 50% a 30% radi na drzavnim jaslama... a ostalih 20% gilja kod privatnika i kazu da je stanje jos u redu... m.r.s
Alarmantno je kod nas odavno
sve dok je dijaspore napolju i salju novac ovdje kokuzima-raja nece se bunit, a kad tamo presusi slavina, ondaa.......
Samo stvaraju potencijalne robove i smrt! Nikakve pomoci ni dobrocinstva tu nema. Ako nastavimo ovako (ne)razmisljati zavrsit cemo kao Zimbabve!
Meni se sve vise cini da je sva ova kriza i kod nas i kod njih umjetna, kako bi se svi zivi zaduzili i postali roblje...a kod nas mozga ni na vidiku...bljak
Kome ste vi pomagali taj je ili krepo ili je propao ko Grcka a uskoro ko i EU koja broji zadnje dane ....