Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovde monopol ima vlada kantona i MAS. Turistima je jeftinije da slete u Dubrovnik ili Split i da dodju ovde busevima, nego da plate aerodromsku taxu MAS. 55EUR je MAS taxa. sto koristimo njihove usluge. naj skuplji su u regiji a i sire. pokusajte cekirati kartu na stranici germanwings-a pa cete vidjeti. evo ja imam kartu za istanbul taxa sarejevskog aerodroma je 55 EUR a Ataturka u Istanbulu 27EUR. sama karta za Bon je ovde jeftinija od MAS usluge. Koji je to lopovluk i mafija u ovim kantonalnim preduzecima, strasno tita mi! Umjesto da privuku tursite i nama omoguce da vise koristimo aerodrom,oni ih cijenama odbijaju. ja cesto letim iz Begrada i Zagrba jer je mojoj firmi jeftinije poslati nas minibusom do tih gradova nego platiti za nas 8 taxe MAS-u. Otkad je samo prica da ce biti bus linija sa aerodroma do vijecnice. MAS kupuje sto ku... nije u stanju kupiti dva busa pa da kupi putnike 2 sata prije i poslije leta po gradu. kao u svim normalnim gradovima u regiji, evropi i svijetu, pa da barem znamo zasto placamo tolku taxu. treba sutra otici na pres.kof. i pljunuti direktora mamu mu jebem lopovsku.
nadam se da ce uskoro biti i sarajevo-bec. bilo bi bolje da je domaca aviokompanija uvidjela potencijal ovog trzista i sama napravila jeftine charter letove za skandinavske zemlje i centralnu evropu. a ti patriot-da si pravi patriot ne bi tako govorio o sunarodnjacima.
cim vice \"hvala Bogu\", znas da mora bit dijasporac. svejedno, super sto uvedoshe novu liniju.
joj sad ce dijasporci ko vikendaši svako malo u domovinu... iovako ovo ljeto popizdih od dijasporaca
hvala Bogu, napokon..mada se ne bih slozila sa komentarom \"dole Air Bosnia\", jer je Austrian Airlines ta koja ovdje ima monopol na letove iz Sarajeva..a da ne govorim o njenim cijenama...
jos samo da proradi stuttgart-sarajevo pa da i mi iz zürich-a mozemo sa njim u domovinu.. fakat je vrijeme da i mi imamo te mogucnosti..
e pa svaka cast, napokon da i to docekam. letili su u sve glavne gradove bivsih yu republika, osim u sarajevo. ovo je veoma vazno, kako za nase roditelje u bosni i hercegovini, tako i za nas koji se nalazimo vani. napokon cemo se cesce vidjati:-) zivio germanwings, dole air bosna koja nas je godinama gulila skupim kartama!