Jedan od najmodernijih u Evropi
5

FOTO / Zvanično otvoren novi Hyundai centar u Sarajevu

Klix.ba
Foto: D. S./Klix.ba
(Foto: Davorin Sekulić/Klix.ba)
Hyundai Auto BH jučer je i zvaničnom ceremonijom otvorio vrata svog novog prodajno servisnog centra na lokaciji Bare u naselju Šip.

Kako Hyundai već duže vrijeme predstavlja najbrže rastući auto brand u svijetu, i da je jedan od rijetkih koji je u prošloj godini uprkos ekonomskoj krizi ostvario rast, ne treba čuditi zašto je Hyundai u BiH odlučio napraviti ovako veliki iskorak. Novim prodajnim i servisnim centrom Hyundai je dobio izgled premium marke.

Novi Hyundaijev objekat prostire se na 6.300 m2 i sastoji se od četiri nivoa, od kojeg su dvije etaže pod zemljom i sadrže 150 parking mjesta, prizemljem koje se sastoji od prodajnog salona, servisnog centra, prodavnice za rezervne dijelove i galerije u kojoj su smještene kancelarije zaposlenika Hyundai Auto BH.

Otvaranjem novog prodajno servisnog centra Hyundai je na prvom mjestu za cilj postavio premisu: "Zadovoljiti potrebe i očekivanja svojih kupaca i klijenata, ali i prevazići ista ujedno." Sa novim Hyundai centrom svi klijenti imati će priliku dobiti kompletnu i vrhunsku uslugu krenuvši od prodajnog salona opremljenog po posljednjim korporativnim standaradima (sa kutkom za klijente, ali i za djecu), pa sve do vrhunski opremljenog servisa.

Servisni centar je opremljen sa vrhunskom opremom i tehnikom, također po posljednjim korporativnim standaradima i posjeduje 6 dizalica, liniju za dijagnostiku marke MAHA, geometriju točkova, vulkanizersku stanicu, autopraonicu, 2 mašine za punjenje klima uređaja sa gasom R14 i novim eko gasom 1234 YFK....

Sve mašine i oprema bez obzira na vrhunski kvalitet ne mogu raditi bez kvalitetnog kadra, stoga dodatnu vrijednost Hyundaija predstavlja upravo stručno i usavršeno osoblje čiji je glavni zadatak pružiti maksimalno podršku i uslugu svojim klijentima, te zadovoljiti sve njihove potrebe i jednostavno prevazići njihova očekivanja.

Obzirom da Hyundai ima razloga za slavlje i za radost, poziva sve zainteresirane da ih posjete u novom prodajno-servisnom centru. Tom prilikom Hyundai je za svoje posjetioce spremio i specijalnu akciju u kojoj svi pri kupovini vozila mogu ostvariti popust do 7.785 KM na odabrane modele ili da izaberu Hyundai finansiranje sa 0% KS uz Unicredit Leasing.

Iz Hyundaija pozivaju sve zainteresovane da ih posjete u novom prodajno servisnom centru i počaste ih svojim prisustvom.