Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prije 15 godina sam kupio nov auto i vozim ga i sad. Porez na budale, kostalo me kasko i gubitak vrijednosti oko 600 naraka mjesecno plus 200 goriva. Glupost je voziti novo auto.
Koliko si dao na servise, opremanje itd. Gorivo vozao staro ili novo auto opet je 200KM. Ti si sretan jer ne ulazes u auto a vozas ga 15 godina
glupa bas prica, budi sretan kad mozes to sebi priustiti... svako bi volio nov auto
Ja vozim Pasata starog 12 godina a kupio sam ga prije četri godine ! Platio sam ga toliko da sam mogao za te pare da kupim novu Daćiju ili neku drugu jeftiniju marku automobila ! I šta je sad bolje 🤔 ?
moze li odgovor zasto su dizel auta mnogo popularnija?
Nov auto je uvijek bolji pa makar to i dacia bila
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
mecka 22 godine radi ko singerica nema kredita pozz iz njemacke..Sam vi head up bla bla dpf agr pa kuku kad pokvari se,display sve s nemoze stici kako treba do bosne da nestane il zapali se..prije taunus fords za tursku manje glavobolje neg nova krenuti negdje
Bosna 30
I vjeruj medijima?? Statistici ni kom slučaju, ali ono što sam vidio uživo je da je puno lošije stanje u Bugarskoj, Moldaviji, Ukrajini, a vjerujem, i u Srbiji.
Makedonije, Crne Gore, Albanije, Kosova, Gruzije nigdje
U Srbiji svako drugo auto Stojadin ili Jugo iz 80-ih godina prošlog stoljeća.
Izvini novinar, ali imaš li ti neki konkretan podatak koji potvrđuje tvoju tvrdnju da bi "naša zemlja nažalost bila čvrsto na prvom mjestu". Pesimizam nije novinarstvo, novinarstvo je valjda da malo istražiš pa nas informišeš.
Neki mrzitelj svoje države ,poserem mu se na facu
Golf 2 diesel.Najbolje auto za nas dzep.Sve sam na njemu radis od motora do mehanike,Sve djelove za 10 km na otpadu
PROSJECNA STAROST VOZILA U BIH JE 16 GODINA, A PROSJECNA STAROST VOZILA U SRBIJI JE 17,5 GODINA!
Kada bi recimo napravili statistiku u kojoj državi najviše ljudi ima svoju vlastitu kuću ili stan, tu bismo bili u vrhu. A vjerujem da bi svaki Luksemburžanin više volio kuću nego novo auto.
Kupit cemo svi jnovo eftino kinesko elektricno auto za 10.000 Eura i sve ce se svesti u slijedecih 10 godina na zamjenu guma. Ko se bavi prodajom benzina i dijelova za dizelase nek mjenja profesiju. Stize nova nepoderiva baterija za el auta.
Prije pet godina imao sam dilemu dali da kupim novo auto ili da ulozim novac u NVIDIA. Uradio sam ovo drugo.
Cestitam , odlican izbor 🥂
Gde je Bugarska na listi ?
Zar je BiH u Evropi?
Ja zimvo bâbovog Dvicu dizel, 1987. godište, skoro nov.
Garaziraj to druze I dobro cuvaj jer za 10-15 godina vrijedit ce jedno 30,000 km.
Susjedi Hrvati se dobro drže. Naš je prosjek 19 godina. 20 posto auta je starije od 26 godina, 60 posto starije od 13 godina. I po ovoj statistici smo na dnu Evrope
Dje smo mi ?
dje su bugari? 😅