Četiri godine garancije
0
Vrijeme je za Škodu
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj Yeti se ubio za nase uslove, samo je poskup...
Ma ti si p.apak bio i ostao ;)
Samo sjednite u fluence i oktaviju, pa procijenite sami
pa to i jest naopako sto auto koje je preslo preko 100k KM , neko je voljan platiti preko 20k KM. ali dobro, trziste diktira cijenu. dok je god kod nas razmisljanje \"golf dvica zakon\" ljudi ce kupovati \"fauve\" koncern. ja sam sve vozio. i fau ve i skodu i renault. iz mojeg iskustva mislim da su pretjerane cijene od fauve koncerna. (npr. greska na 1.9tdi agregatima i kvarovi kvacilu i na letecem zamajcu.. ) razumio bih da su kvarovi minimalno na fauve ili skoda. ali i oni pate od boljki kao i svi brendovi, pa je pitanje zasto davat pare za nesto sto je prosjek.
Ako bi smo razmišljali na taj način,onda najbolje ne kupovati novo auto,već se voziti trolejbusom!!!!!
Ma ja i onda tog Fluenca za 3 godine prodas za 13 milja... Octavia od 32 milje za 3 godine kosta 26...
Skoda je dobro auto. medjutim imaju problem sto su skupi. ne u apsolutnim iznosima nego u relativnim. znaci uzmes skodu sa normalnom opremom i konkurenciju sa tom istom ili slicnom opremom i uporedis.. i vidjecete da razlika velika. npr. renault fluence dizel klima itd 28.000 skoda 32000. renault vec odavno ima 5 god garancija i asistence na cesti u cijloj europi. skoda se sada pocela falit sa 4 god garancije. pih.meni je zakljucak da su preskupi. i nisam neki zastupnik bilo koje amrke auta. svjedno m i je..ja sam zastupnik svog djepa. dakle ako je renault jeftiniji i ja skontam da dobijam vise za svoj novac onda se odlucjem za renault. itd. nema vjernosti nekom brendu zbog nekih maglovitih dobiti. moras imat konkretno na papiru.
Veliko je umijece pretovriti nista u nesto. Skoda je to uspjela, naravno trebalo im je jako dugo, ali su ipak uspjeli. Danas je to normalan brand za nas standard, a sutra ce to biti neko drugi ko je sada u usponu. Recimo Kia, ili mozda Warburg. Do tada, vozicemo roktalice i placati pozajmice!
ma ja ne bih Skodu, uvijek bio auto za siromahe, sinonim socijalizma i jada, sto bi rekli bijedan pokusaj, iako danas vecina hvali u sto ne sumnjam, dakle hvala ni dzabe ne bih SKODU
nudi se ili ce se nuditi s obzirom da nije 1. februar proslo vrijeme?
Oktavia scout 4x4 2.0 tdi ubila se za naših uslova i nije skupa
što volim da čitam članke u kojima pišu titule brand managera, pr managera, top managera, project managera... ziiiiiiivjjeeeeeeela zaaaapaaadnaaaa euuuuuroooopaaaaaa