Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
na slici xc40 u tekstu xc60?
BRAVO! Zna Supervisor sta je auto. Kupio sebi nov Volvo XC60 u maju 2017. godine. Volim zenu i djecu najvise na svijetu, pa onda Volvo. ;)
Najsigurniji, da to mogu u potpunosti potvrditi. Najsigurnije je da ga neću moći kupiti.
Pa zasto ste onda stavili slike XC40???
bosnjo ide na sigurno...golf dvica
Volvo je vozilo s druge planete, imam običaj kazati da je vanzemljacima kompletna šema izgradnje vozila ispala na tlo SWE prilikom nadlijetanja. Stvarno nema se sta reci izuzev divljenju i želji da ga posjeduješ.
Mogli ste bar staviti sliku Volva XC60 a ne XC40
Naj sigurnije je auto koje je u garazi
Pa naravno nema sigurnijeg
Najbolji naziv koji bi opisao VOLVO u dvi riječi je spartanska vojska
Nista golf 2 ?
Tuga, brale velika. Posljednji Golf 2 koji sam vozio, je bio Golf 2 TDI 1989. Taman tamo dva-tri mjeseca prije nego sto sam krenuo u vojsku. Gledam danas narod dole jos vozi te krntije. To ti je kao da pokusas Windows 95 da prilagodis danasnjim aplikacijama. Jad, bijeda i cemer.