Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma jok, cistacice su instalirale.
stavi windows 2000
pozovite se na vitalni nacionalni interes
potpuno suprotno - nek nam dadnu u pola cijene ova auta, ako ništa, čuvat ću ga u garaži i prat svaki dan da komšija vidi da imam tdi
Ma neka je.Jest to i bitno .Koga briga barem ovdje za te sitnice.Bitno je da auto ide da ja kvalitetan
https://www.youtube.com/watch?v=z7LaxNkzidk
Volkswagen. Der Nepp.
VW od sad zbog laganja zovem folkslagen.
Volim ih, ali zbog ovoga im treba guzove oderati.
A mi na balkanu stvarno se brinemo o prirodi, ili ??? Sta radimo sa starim uljem ? izlijevamo direktno u zemlju Obale i rijeke su nam pune plastike, sporeta,starih auta..... I onda dodju ovde pametovat oni sto najvise zagadjuju.
Ma ne radi se o okolisu, koga kod nas briga za to. Ali radi se o prevari, neko te laze i folira i to ti debeeeeelo naplacuje. E pa gotovo je, mit o VW je pao
Koja prevara ? Dobili su dobar auto koji je siguran i malo trosi. Za razliku od GM u Usa gdje su ljudi ginuli zbog lose brave ili toyote zbog losih kocnica. Svi varaju ali je bitno ko ce biti uhvacen.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zatvori firmu i ključ u bravu. Sad će bankrotirati.
ako oni bankrotiraju osta milion bez posla,. i sta mislis sta to moze prouzroci,.,.
Pogledajte reklamu za novu Džetu na kraju videa. https://www.youtube.com/watch?v=Cdif-zK4z14
Ma njihovo zadnje dobro auto je bilo golf 2, od tada sve prevara do prevare.
U BiH i znaju samo za golfa 2, fico zapada.. Ostalo je spansko selo.
Bmw i Mercedes zadovoljno trljaju ruke
psa neda auta na testiranje
Zatvorite firmu slobodno.
Primitivac, vrati se u pećinu.
Znači, pećina.
Ma kakvi to je već cionistički plan instaliro kako bi Hitlerovo narodno auto uništio, samo koga god da pitali i kako god taj VW je zaista najbolji auto u svojoj klasi i pored tog motiranog blaćena jedne od prvih firmi u svijetu auto industrije što i kada bi bio taj sporni softwaer ja bi ga kupio jer zaista radi kako treba auto preko 100 godina.
Ma da, narodno auto ukradeno od Ceha
pa ceska je nova pokraina u njemackoj(mada jos nije zvanicno)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)