Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ee moj VW,kao da ste iz Bosne
kupujmo domaće, samo ford,chrysler,dodge,jeep,chevrolet...
bIackfieIder Bi da nisi izbjegao u USA, da si ovdje vozio bi dvojkaru kao i vecina hahah...sala
bIackfieIder Ma kakva sekiracija, i ja sam tu ali svako 3 mjeseca, u medjuvremenu vozam US i ostala egzoticna vozila po pustinji :)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
svašta
svašta
svašta
svašta
svašta
Kliko reklame da škoda i VW troši 4lit/100. Samo se lokalni VW kompleksaši pale na to. Papanluk.
niste vi normalni.. ba dajte ih ovamo u poča cijene
ne radi se o mmjeracu nego o falsificiranju
Samo zznam da kako vi kazete americka govna predju kao od sale 100000miles (160000km), a cijenjeni njemacki inzenjering ni pola toga
ja u ovo ne mogu povjerovati!!!
zamisli ti koja je industi iz prodaje,pih koje smo mi smece od drzaverija koja sposobnost toliko auta povuci zbog nekakvog mjeraca cestica u zraku i zagadenosti,znas kad bi kod nas to povukli,nikad ,trebalo bi biti minimum greska velika na kocnicama da se usude nesto obustavit
Kod nas se ne bi povuklo zato sto bi predsjedniku državne inspekcije kanuo kofer novca da se ovakva vijest ne objavi a uređaj nastavi koristiti.
vw je ionako veliko sranje auta za seljake to su auta za zaostale Zemlje u Evropi a sto se tice USA tamo svakako imaju veoma mali udio daleko iza Forda Cadillaca Toyote Dodgea Itd.
samo nas lazu djaba. kako to ameri udare po usima. po specifikaciji pola skoda trosi 3l. ko laze jednom, laze uvijek.
Ma Ameri jos vozaju na Euro 2 sva auto i nasli se sad pametovat o zagadjivanu..nigdje veze
Mora da je neki nas direktor proizvodnje pa 'nako na foru konta proci ce !?