Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ford je Tito: 1. Izdržljiv 2. Jeftino održavanje i dijelovi 3. Mehanički je relativno jednostavan i pristupačan 4. Daje najviše opreme za najmanje para 5. Napravio je Mustanga..
@gooUser1584436003 Samo Japan kume moj xD
Ode sve u PM, e čuj VW i Ford . SubhanAllah.
svakako ste propali
Ovo bi mogli biti dobro
Samo nek ne mijesaju volkswagen u proizvodnju mustanga,da slucajno ne stave 2.0 tdi u njega...
Pickup vozila uzimaju maha i u Evropi, a tu je Ford najbolji.
Ford gdje je god bio, unistio je taj brand, prvenstveno Mazdu, koja na jedvite jade vraca reputaciju. Zasto je ovo trebalo VW-u?
Ovdje se radi o kombijima uglavnom, najvjerovatnije na struju. amazon je naručio 100.000 kombija od rivian-a, tesla će vjerovatno imati nešto osim semi-ja. nissan nv200 na struju odličan, cijene padaju. za 5 god niko na zapadu neće imati delivery vozilo da nije na struju. cijenom su tu negdje a servis i gorivo 15-20 % u odnosu na dizele. money talks.
@qez Sa i bez Forda, Mazda propada kao Titanik. Pomiri se s činjenicom.
konačno vw "čadjara" nagovorio nekoga da mu pokaže kako se radi diesel motor sa malo co2
@leo1973 trebali su tebe pitati,u vezi Diesel motora🤦‍♂️