Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa kako ovo vozilo skakuće na cesti slobodno ovaj reli nazovite PARIZ-DAKAR...pa bog te *** ovdje se trebala sasuti nova naslaga asfalta da ljudi ne izginu vidiš da su trebali sletiti sa ceste barem 10 puta...
slabo ti ovo elvire nesto....
Koliko je uopste bilo ucesnika ovog relija, 7 ? Sta je sa hotom, vozio revijalno ili ? Tuzno da se vise nije pricalo i bolje organizovalo sve ovo, ali eto prvijenac je pa se nadamo da ce sljedecih godina biti bolje..
Pa postoji li neki videozapis ovog događaja ili je sve ispraćeno sa samo 5-6 slika?
Pored EVO-a i STi-ja, tesko da je imao ko sansu; opake su to masine, ali ih je divota vidjeti. Isto tako mi je drago vidjeti standardnu 'racing' ekipu (Hota, Kurtovic,...) ali posebno Zeljku i njegovog modifikovanog Yugu. Volio bi da nas naredne godine bude jos vise, narocito sa domace pripremljenim vozilima (yugo, golf2, lada, punto) jer imamo talenta a vala i materijala. Sve cestitke organizatoru!
Sta ce ti yugo,golf 2 itd na reliju pa nije ni cudo sto su uzeli ovi jbt :S Nije ovo 400m race treba ovdje masine jarane jacina
Čestitke takmičarima & organizatorima!
Stara generacija je u priličnim godinama.Nisam siguran za mlađu generaciju - hoće li imati živaca da guraju do vrha. Ovo nije loptški sport. Mnogo je više od toga.
Najjaci je Yugo!