auto
11

Uoči Top Geara u Zagrebu: Ako James bude navigirao završit ćemo u Zanzibaru

Klix.ba
"Veoma se veselim što dovodimo Top Gear Live prvi put u Zagreb. Osim ako nas James ne bude navigirao do tamo, jer u tom se slučaju nadam da će publika uživati u showu u Zanzibaru", izjavio je Jeremy Clarkson, jedan od trojice voditelja Top Gear Live showa koji će publika 3. jula gledati u zagrebačkoj Areni.

Top Gear Live oživio je planetarno popularnu BBC-evu emisiju zajedno s nevjerovatnim kaskaderskim timom, nekim od najljepših automobila na svijetu, nečuvenim izazovima, voditeljima Jeremyem Clarksonom, Richardom Hammondom i Jamesom Mayem, te legendarnim vozačem Stigom.

Trećeg jula u Areni Zagreb održati će se dva showa, u 18 i 21:30 sati, a ulaznice za oba showa su u prodaji.

"Napokon dovodimo svoj live show u Hrvatsku! Uistinu ne znam što ćemo sve tamo izvoditi, ali garantiram da će biti posebno. Ono što možemo obećati divovske su eksplozije, zastrašujući kaskaderski podvizi i veličanstveni line up nevjerovatno skupih automobila... da ne spominjem uobičajene za*ebancije, sudare i naše argumente", izjavio je Clarkson.

U posljednjih 12 mjeseci Top Gear Live bio je na svjetskoj turneji u Velikoj Britaniji, Australiji, Južnoj Africi i Rusiji, uz rekordnu brojku od 58.000 posjetitelja na Nacionalnom stadionu u Varšavi, tijekom posjeta Poljskoj u rujnu prošle godine.

"Čuo sam da je Zagreb čudesan grad i drago mi je što tamo dovodimo show u julu. Nažalost, rekli su mi da moram povesti dvojicu svojih idiotskih kolega. To je tako, ne možeš imati sve", komentirao je May.

"Jedva čekam da naša live turneja zatutnji u Zagrebu i napravi odličan show! Bit će sjajno! Vjerovatno neće biti gromova, samo sam htio reći nešto zanimljivije od 'pažljivo izvući E71 i pronaći parkirališno mjesto'", našalio se Hammond.

Arena Zagreb, u kojoj će se održati ova auto-moto ekstravaganca, ima kapacitet od 8.000 sjedećih mjesta, a obožavatelji će sa svakog mjesta imati odličan pogled na zvijezde i njihove automobile.