Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta ti vozis?
ASA Auto izlobirala je donošenje zakona o zabrani uvoza automobila starijih od 7 godina. sada država pod pritiskom EU taj zakon mora ukinuti. ASA Auto i njen SDAovski president će izlobirati da novi zakon o uvozu automobila bude opet ograničen na automobile stare max. 7-8 godina (uvoz će biti ograničen na neke , čini mi se E4 motore koji nema starijih od 8 god). sda i njena lopvska vrhuška su tako na jedno strani dobili svoje članove u audijima i peticama golfaćima na jednoj i narod u dvicama i trabantima na drugoj strani. za cijene dvica narod bi vozio sada 10 godina mlađa auta. toliko o brizi balijske vrhuške za narod.
Ovo je meni kao izvjštaj o prodaji u nekoj trgovačkoj kući za učesnike sastanka. Nas kao javnost zanima ko su kupci ovih vozila, u smislu strukture kupaca-jesu li to radnici, političari, privatne gazde, direktori firmi, firme... Zanima me također koliko je prodato u istom periodu prošle godine, kako bih imnala uporedni pokazatelj...jer ja iz teksta ne zaključujem je li više prodato ili manje nego što je uobičajeno....itd...Kako rekoh,ovo je kao interni izvješđtaj za sastanak recimo nekog kolegija a ne saopštenje za javnost jer javnost iz ovoga ne može ništa posebno zaključiti.
sto nisu napisali da kupuju politicari i neke firme. kolko od ovog je kupilo obicno stanovnistvo? niko!
Sve se nema a kupuje se Porsche, Passat CC, itd...
www.automotosvijet.com najposjeceniji portal o automobilima u BiH...
toliko o krizi i medijima koji u nedostatku materijala seru ko foke