Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jesga Svabo napravio... bez zaebancije ja na maloj slici mislio onaj Tiguan nekako mi ovi tockovi neadekvatni skroz, ne znam meni nije lijep ovakav puno je i visoko od zemlje, ne cuci ono ko da vreba...
Ma dobar ko dobar dan...
Ja auta i govana, taman za ove ovdje vozaĆe i govna ('joo jesam ga podero ocam'). Šerpa plava mu baš stoji, taman i nije za bolje od otkuhavanja veša. Trulja švapska.
@Šmajser Mislis ne vozi , jer mu je smece non - stop u servisu. A o ovome moze samo da sanja .. sta zna coban.
@krajprice @Šmajser Sta ste se upalili drajveri njemackih auta. Komentarisete gluposti o svakom autu koje nije njemacko a kad neko spomene Golfa zapalite se ko sibice hahah tipicne bosnje.. pozz od vozaca Lagune vec 9 godina sa 160 000 predjenih kilometara i jednim kvarom senzora temperature od 24 KM uz redovno odrzavanje naravno.. skup kaze francuz za odrzavat, kazu samo lezi u servisu..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
zivo me zanima sta bi bilo da samo jednom slozi u loš šaht sa ovakvim gumicama i razvucenim felgetinama ko tepsija
jbga neko nije planirao sahtove, rupe, prekopane ceste, los asfalt,., il guma pukne, felga se iskrivi ili magnetno vjesanje odradi posao
@provucikarticu sve ok - al sta ti je magnetno vjesanje? hvala
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nemoj to ovamo slat. Sad će naši krkani navalit na to ko ludi pa da se mogu furat po gradu.
krkani nemaju para,, mozd aza 10-15 godina provozaju
I kaze pezo, reno...citroen. Nema bez svabe nista.