Povećanje snage na 210 KS
0
Senner Tunning poboljšao Audi Q5
Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je kraj auto industrije, dalje nema ;)
Dobar auto, sve stoji... ali je precijenjen, definitivno!
sve silni pametnjakovici i znalci, a vozate auta od 15 god. min
Volim i vozim audi, al ova q5 generalno nije nesto, dizajn kao smanjeni q7 koji je izasao prije njega bruku godina, (znam slicnost modela vizuelni idenditet bla bla, svejedno slabo rijesenje). Na ovoj gore q5 boja i crna maska su super, al cemu sluzi spustanje suv-a i niskoprofilne gume, q5 koji je mogao malo izvan ceste, sad ne moze ni to.
@bosanceros mamu li ti zatucanu jeb.em . ti ces meni govoriti pobjeglica, meni ciji je otac kao invalid zavrsio braneci ovu drzavu koju nehljebari kao ti sjebaste u 3 pm. de da cujem sta si to ti za nju uradio? ne stima vam sto neko ode iz zemlje, a tu istu ne postujete i ne radite nista za dobrobit iste. ja sam otisao prije cetiri godine da studiram i predstavim svoju drzavu u najboljem svjetlu. da cujem opet, sta si to ti propalico uradio za nju mamu ti sel.jacku?
cuj bosanskih pobjeglica sto ih drma imigrantsi kompleks,zaboravili su da ni varburga nisu imali dok ne pokupovase polovne audije i mercedese poslije baustela.
popiiišam se na ovog audija... a i na bmw isto tako ljudi shvaite MERCEDES je sve sto vam treba i sto ce vam ikada trebati ovo ostalo je sve škatrlja
ako su srednja klasa direktori i ministri onda sam ja glu.p priznajem.. a mecka ne pravi auta, za srednju klasu, pravi auta koja ce kada se pojave da privuku paznju, a ne da ih svako moze sebi priustiti.. dao sam sebi oduska pa pogledao malo cijene BMW7LI naspram Mercedesa S600. BMW7LI kosta 286000 KM, dok S600 kosta 305000.. sa time da je ovaj BMW najskuplji na podrucju BiH sto se tice bengi.. dok s65 AMG kosta 444 000.. cijene su za ovu godinu, mozda je doslo do nekih malih promjena.. i evo dzeko dade gol.. ljubim mu nenu :D
govorim iz iskustva. bmw ima unapredjenija tehnologiju, pogledajte malo po netu kako se testira u bmwu, a te kafanske price ko sta voza pricajte nekom drugom. zivim u austriji i bmw je marka broj 1. sedmica pobi konkurencija u \"gospodskim\" limuzinama, jedinica u klasi malih auta, x3,x5 pa i x6 su 3 puta cesci na cestama od ikakvog audi ili mercedes suva, a opste poznato je da su bmw m3 i m5 vladari autoputeva i u njemackoj i u austriji. audi vec 4.tu generaciju izbacuje skoro ista auta sa minimalnim izmjenama. jednostavno nemaju ideje vise. zato ne serite kada nemate zive veze kako stoje stvari.
@ x .. glup si ko k.u.r.a.c .. nemoj pricat nesto o cemu nemas pojma .. srednja klasa voza AUDIA, a BMW i MERCEDES vozaju bogati ;) .
@xx a tek ovo http://chrisescars.com/wp-content/uploads/2010/02/ASMA_SLS_AMG_480x280.jpg
jedan je bog medju autima http://germancarscene.com/wp-content/uploads/4-Mercedes-F800-Style-2.jpg
Jesam fan audija, vozam jednog ali BMW-u svaka cast :P http://www.bmwblog.com/wp-content/uploads/3427670079_fa8f403233_b.jpg ova slika je beton betona :D ( prva reklma audi : Your move BMW ... BMW: Checkmate AHAHAHAHAHAHA
MoRe taj Senner radit sta hoce, ruzna kola su ruzna kola, to nepopravi ni dizajn studio BMW-a.... heheheheeheh
opet se javi neki fan prosjecnog automobila i prosjecne marke.. BMW je prosjek i BMW voza srednja klasa, u poredjenju sa Audijem i Mercedesom, BMW je nista.. Pogledaj malo ko sve voza BMW a pogledaj ko voza Mecku i Audija..
bmw x3 ga dere kao sto bmw sve ukupno u sferi suv vozila dere audi. audijeva quattro tehnologija je najprecjenjenija u auto svijetu. bmw ih i tu dere sa svojim xdriveom. plus sve na to, jeftinije se moze nabaviti bmw - ov suv nego audijev. pogledajte ovaj klip kao dokaz svega recenog: http://www.youtube.com/watch?v=HvqQuC_8VrM