Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da mi je ovog E30 M3, kakav lambo kakve gluposti
Nista bez tunirane dvice na bosanski nacin :)
yeeeeahhhh, spušteni ovjes, zatamnjena stakla, pocinčani probušeni auspuh, ljutite obrve na prednjim farovima, zadnji spojler, svijetleći pod (obavezno u plavoj boji), zatamnjeni zadnji farovi, veliki prednji odbojnik... Ma nema čovječe kad ga podere uz Bradinu ili uz Karaulu, a tek po čaršiji, glavni je baja u selu, kakvi tunirani BMW-i, Lamboi i Ferariji, to je ništa spram Golfa 2 diesel Bosnian limited edition :)
losblancos sve objasnio :)...Ja sam bio svijedok i onih plinskih boca na suvozacevom sjedistu, neka inačica NOS-a
Pare ne mogu kupiti ukus, džaba sve...
onlinerad.webs.com onlinerad.webs.com Zaradite dodatno od kuce,!!! Za sve osobe koji zele zaraditi ,100-200dolara mjesecno imaju osnovno poznavanje engleskog,pristup internetu i racunar,ukazala se prilika za to radom na nekoliko sajtova.ne traze se nikakva ulaganja i isplate se vrse preko pay pal racuna(otvori se raucn na banci) svi sajtovi posjeduju forume na nasem jeziku i mnogo clanova sa nasih prostora sajt s informacijama(mozete pogledat cisto informativno ) onlinerad.webs.com http://onlinerad.webs.com
ovdje su ukupno 2 auta tunirana
.......ŠTA JE OVO NIGDJE CVONJE GOLFA DIZEL ILI LADARE....SADA ĆE I RUSI SVOJ EXPO SPUCAT.....
Sajam brzih, nabudzenih automobilia, poznatiji kao "Small penis expo". Bas kao i NRA sajmovi naoruzanja. "Dajte mi brz i skupocjen auto, pistoljcinu ili dugu cijev, da zaboravim na cjevcicu u gacama".
dje si puskine iz Priusa sa k,itom medju ocima :)
jeli lijanovic bio sa svojim
Ja bih ONU na trecoj slici od kraja...
hahah samo jedna zena drama los sajam totalno
E da lamborgini ima dusu jebo bi mu majku ko ga odarba onako.Od bika napravi tele.E da te osnivac vidi sta si mu od auta uradio/la zabranio bi ti na 1 km da se priblizis
ENO MOG NA DVADESETOJ SLICI !
To maca, samo ga jos spusti i zatamni kad ti braca ka'e
ni Bingo mi ne moze pomoci:)
zaradit cu kad tad pare i onda bi ovog na 11 slici uzeo pa se kurčio po našim selima
Ovaj lambo pravi Američki ciganluk fuj
U BiH samo golf I-II idu na tunning...
Al ga Lamborghini i Ferrari pretjeraše sa onim džidžama.... Zato je Mečka suptilna ali klasa za sebe :)