"Doveden do savršenstva"
2

RDB LA i 1016 Industries modificirali Range Rover

D. B.
Iako nije riječ o "najluđem" primjerku dosad, Range Rover koji su zajednički modificirali RDB LA i 1016 Industries ipak će privuću poglede čak i kada je parkiran pored egzotičnog superautomobila.

Nazvan Silver Surfer, ovaj Range Rover je presvučen intrigantnom satensko srebrnom aluminijskom folijom, koja savršeno pristaje luksuznoj i kraljevskoj prirodi Range Rovera, a pri tome uopće nije napadna. Kompanija RDB LA je osigurala nove 26-inčne felge retro dizajna. Iako njihova veličina možda negativno utječe na udobnost, završna obrada brušenog aluminija savršeno se slaže s folijom.

Suptilni body kit pripremila je kompanija 1016 Industries, a uključuje prednji lip spojler, produžene pragove, naglašenije lukove točkova i redizajnirani prednji branik s difuzorom i kućištima izduvnih crijevi. Tuner je ugradio i krovni spojler. Ovi dijelovi se mogu dobiti lakirain (28.500) ili u "golom" karbonu (35.000 dolara), a u ponudi je i kovani karbon (40.000 dolara).

"Range Rover je teško modificirati s ukusom. Postoji nekoliko aftermarket paketa koji mogu precizno odgovarati stilu i eleganciji karoserije Range Rovera te je na neki način poboljšati. Vjerujem da je naš najnoviji paket doveo ovo vozilo do savršenstva", rekao je osnivač kompanije Peter Northrop.