Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zvijer na bavarski način
Općio bi s njim !
BOG MOTORNI VOZILA-BMW
supercharger se ne prevodi kao superpunjac vec kao kompresor. Ovo je vec treci put da pisete ovakvu glupost i kao sto ste napisali gearbox da je mjenjacka kutija.
brate ti ako yugu vozis dobar si.. pozz
Jedna rijec, SICK!
Bayerisches Motoren Wunder - BMW!!
mjesecima na clanku o automobilima, a inace ima vise od godine, sjecam se proslo ljeto sam isto ovo primijetio, tad je bilo i simpaticno al sad samo SPAMA
znaci....prelijep je, nema dalje
ma ko je ova budala od sarana i sta zeli postici ovim glupim textovima ... vec mjesecima forsira ovo smece
Radim posao gdje mjenjam puno auta...tako da sam vozio i M5 i ovaj tunirani M3...i to je smeće od auta,bolji je Mercedes,jer ja radim posao sa puno auta i znam sve,sva auta sam vozio.A inače sam dosta na forumu kad nisam na poslu gdje vozim najbolja auta svijeta.
http://www.youtube.com/watch?v=RKna9L8vNFs&feature=player_embedded
I LOVE BMW
LIKE
ko jos tunira najsavrseniji automobil na svijetu (barem prema uporednim testovima sa konkurencijom i uglednim auto-moto strucnjacima).. ..u svemu je jedino imalo smisla pokazati pravi kapacitet ugrađenog motora...
Da i ovog tuniranog slučajno nije vozio ovaj @vozač s foruma?