Najmanje sedam kupaca
11

Adro čeka narudžbe vlasnika Teslinog Modela 3 za široki body kit

D. B.
Vlasnici Teslinog Modela 3 imaju priliku pomoći tunerskoj kompaniji Adro da svoju ideju pretvori u stvarnost, a riječ je o širokom body kitu koji dramatično mijenja izgled eksterijera ovog električnog automobila i čini ga znatno agresivnijim.

Adro čeka narudžbe minimalno sedam vlasnika Modela 3 kako bi "opravdao" proizvodnju body kita, koji bi koštao 5.500 dolara. Iako je riječ o većoj svoti novca, ipak treba uzeti u obzir da paket donosi dramatične promjene izgleda.

Paket uključuje novi prednji branik s naglašenim karbonskim lip spojlerom i aerodinamičnim krilcima s obje strane, set prednjih lukova točkova koji su mnogo širi od standardnih, karbonske pragove i stražnje lukove točkova. Za stražnji dio automobila je rezervisano karbonsko fiksno krilo, kao i difuzor od istog materijala.

Nema sumnje da ovako modificiran Model 3 i nije po svačijem ukusu, no aftermarket scena za ovaj Teslin automobil se razvija tako da će definitivno biti onih koji će naručiti Adrov široki body kit.

U junu prošle godine je Adro također predstavio niz karbonskih aerodinamičkih dodataka za Model 3 i Model Y, koji su dizajnirani da smanje otpor zraka.