Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko mi ga juče ogreba, o sebi se zabavio... I to baš ispod onog znaka S1 u kog svako jutro hučem pa ga poliram. Dok mi djeca u kući plaču, a i žena u međuvremenu kuka i trubi na sav glas... Pa kako ću drugačije ljudi moji. Nemam se kad baviti s njima zbog mog lijepog hobija i zaljubljenosti u moje auto i mene samog.
4 osobe koje nisu cule za riječ sarkazam...
Znaci Boze
Babarogica :)
Oklena cu ja znat ja vozo Ladu treba se covjek malo i nasaliti
pravi gradski autic, koji moze dostojanstveno i da se pokaze na dalekim putevima, mozda malo pretjerano uradjen nazad ali svakako auto vrijedno pohvale.
majmune, kako ovo zlo možeš zvati gradskim autićem pa ne treba mu ovih 306 ks sa 440 nm momenta za lakše bočno parkiranje već da reže asfalt kad ga ščepiš
caca ti je majmun idiote. izadji za ovim na autoput, pa ces imati osjecaj da si u masini za pranje vesa na programu centrifuge. ovo je auto za probijanja po gradu, brza ubacivanja i brze nalete adrenalina (ko vec nije ljubitelj motora), za nekih okolnih brda gdje je dobra cesta (sto u nasoj drzavi nije slucaj), brzi gradski autic jeste. ako ces nesto da ''ščepiš'' uzmi s8 pa ščepi.
Gradska jurilica...
nista specijalno....valjda je SUV za neke druge namjene a ne za špure i potezanja...nidje veze...a nemoze savladati uspon od 40%
Ti se bas razumjes u auta...kakv suv ziv bio nemoj se provaljivat
Najmanji Audi, kakav SUV ziv bio...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)