Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ufffff!!!! Koja perverzija!!! Nisam ljubitelj VW-a, ali ova buba je fakat bezobrazno dbora! Kao što neko reče, imati ovakvo auto,je modni detalj i šteta je što se upravo to i najviše plaća...
hahahahahahahhaah, malo auto? Jesi li ikad vidio Bubu uzivo?
Jelde da je ovo nula za Hyundu...?
hahahahah pa ne mogu da vjerujem toliko truda za 0,6 sek. i sve to ce da vas kosta 10 hiljada evra vise, ABT sucks VAG koncern takodje. ///M, Alpina, AC Schnitzer, Hamman... ovo kad ga tjuniraju bas ga tjuniraju a ne stavlaju body kit samo da bi zaj....no izgledali.... BMW ;)
@mufljuz sta ako je aerodinamika motora - brzina ulaska zraka u usisni kolektor cime se pospjesuje sagorijevanje goriva a samim tim se oslobadja i veca snaga?! Vazno je popljuvati nesto sto se napise bez ikakvog ramisljanja. pun portal kompelksasa koji nemaju pojma.
170KS i 8.8 sekundi do 100, to je bas sporo za ovako malo auto
PRELIJEP !
Bolja od Izeta Fazlinovica milion puta
Paceri pljuju golfa a loze se na bubu, haha... zanimljivo :)
joj kad vidim ove \"obrve\" na farovima hoce mi nesto bit....
ovo je fakat dobar komad, cim dobijem kradit od mmf-a uzimam je sto posto..