Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bio sam skeptican sa Aygom,nakon duzeg perioda svatio sam da su to veoma dobra vozila uz mala nikakva ulganja prkticna sa veoma dobrim motorima uz redovno servisiranje imate atomobil koji je siguran na duzi period.
10 g garancija svaka čast
Toyota Jaranis
Jbg rizicno je u ovom vremenu iskesirati 30.000 za auto
Šta ste bolan vi testirali 😂😂
Dobar gradski auto u gepek moze stati samo mali štap za pecanje dobar auto ja sam stolar po zanimanju mogu ovakav auto sklepati od daske
Realno pored clia se ostali iz b segmenta mogu sakriti. Po svemu je bolji od konkurencije. A po prodaji broj 2 u Europi odmah iza golfa.
Ali niko od njih nema Toyotin kvalitet... Pa ako ti je izgled vazniji onda znas sta ces da biras
U ovom segmentu vlada Peugeot 208 i Opel Corsa, te jeftini Reno Klio. Toyota ima pouzdane benzince, ali ni na PureTech se za sada niko nije zalio.
Yaris 2014-ta cini mi se...auto, kome fale samo KRILA :D
ako dođete još jednom u Otes klixe slomit ću vas
Sve je OK ali dati za Yarisa 26-30 milja KM je suludo dok konkurencoja ima iste modele (osim hibrida) za 19-21 milju KM uz 5-7 godina garancije. To je auto B klase a cijena mu kao kod konkuretntske C klase što je suludo. Octavia košta toliko a mnogo je veća, komfornija i jača.