Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
previse je to komplikovano moze li video tutorijal
Opisani način je put da i donator eventualno ne upali npr. ako je donator slabiji benzinac a dizelaš neće da upali. Donator ne treba gasiti, čak što više potrebno je da radi bar minutu prije nego što donira. I generalno bi trebalo uvijek na masu a ne direktno na minus kod oniga koji neće da upali.
sibicom?
Stavi + na - - i pali
Najbolje auto drzat pored dobre komsinice ako se treba pogurat da je zovnes da ti ga pogura. Ako je plavusa onda si sretan jer plavuse su isto ko kamionske baterije cim ti ona spoji pali iz prve.
Hahahahahah
I naravno, ovo se odnosi na sve bivse komunisticke zemlje, Sibir i Aljasku, te neke dijelove SAD, ostatak svijeta em ima normalan zivit em normalne, nove automobile. Cuj, nece da upali? Pa kako ce kad je auto starije od dede sto sjedi u kuci.
Vidio tacku 4. i prestao citati.
Oko remenice radilice obmotati kabal i snazno povuc kako bi se uspostavio rad motora sa unutrasnjim sagorijevanjem. Nakon upotrebe kabal smotati na zeljenu velicinu i spremiti u gepek.
haha, klixovo upostvo za spalit kompjuter, novi automobili trebaju biti ugaseni