auto
0

Škoda redizajnirala internet-stranicu

Sarajevo-x.com
Zadovoljan kupac je prioritet za Škodu. Konstantna inovativnost i rad na poboljšanju postojećih usluga su neki od načina koje Škoda primjenjuje za dodatno približavanje postojećim, ali i potencijalnim kupcima.

Upravo zbog toga Škoda je redizajnirala svoju oficijelnu internet-stranicu za Bosnu i Hercegovinu i kreirala automobilski konfigurator, koji predstavlja jedinstven pristup u prodaji novih automobila.

Internet-stranica skoda.ba kreirana je po svim standardima koje propisuje Škoda Auto a.s. Stranica je obogaćena novim dizajnom, sadržajem, kontaktima ovlaštenih Škodinih trgovaca, kao i ostalim korisnim informacijama i linkovima za posjetioce.

Ljubitelji Škoda brenda sada na jednom mjestu i na jednostavan način mogu pronaći posljednje novosti o modelima, cijenama, historiji brenda kao i slične korporativne informacije. Pored toga na stranici se nalazi i automobilski konfigurator koji nudi prikaz svih novih modela, cijenu, prikaz vanjskog i unutrašnjeg izgleda, odabir dodatne opreme sa jasnim pojašnjenjima, odabir boje enterijera i eksterijera. Također, tu su i tehnički podaci kao što su dimenzije, karakteristike motora, težina i performanse.

''Inovativnost ovog automobilskog konfiguratora ogleda se u opciji direktnog slanja kreirane konfiguracije ovlaštenim trgovcima putem maila ili opcijom printa. Dakle, našim kupcima omogućavamo da uz pomoć konfiguratora sami odaberu model i dodatnu opremu te nakon toga konfiguraciju pošalju svom najbližem trgovcu, gdje na brz i jednostavan način dobivaju povratnu informaciju koja će im olakšati kupovinu'', ističe marketing menadžer Škode, Senad Trnka, te dodaje, ''Kako živimo u svijetu informacija i digitalizacije naš automobilski konfigurator i redizajnirana stranica imaju za cilj da pojednostave komunikaciju sa našim kupcima, zbog kojih smo i napravili ovaj iskorak. S ponosom možemo reći da je skoda.ba jedna od malobrojnih internet-stranica koja nudi pomenute mogućnosti''

Konfigurator možete pogledati na skoda.ba.