Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa sta sada. budala ima kijamet. ako se neko zeli udat za konja nek izvoli. ako neko zeli vozat kera po svom autu nek izvoli. ako neko zeli jest govana pri sexu nek izvoli. samo mi nije jasno sto svaki clanak hejtujemo ako nismo u toj skupini. sta bi bilo da smo svi isti.
Cetvrta slika KICKSER na zadnjem sjedistu
Kako kerinje uznapredova ovo posle 1995,pripisaše im se prava evropskih kerova,imaju more nekih prava.A kad se sjetim nekad prije 15-20 godina naidju dva šintora kroz grad i ubiju pun traktor kerova lutalica.Sad ko fol da ih u neki azil, ofo ono.
Pujdu na koža/alcantara sjedišta? Nikad!
Metnes čaršaf ko ja. Doduse alcantru nemam samo kožu.
vidi našeg "očišćena drina", snima se za reklame
zabraniti vožnju pasa u automobilima. gle sad reakciju
Ne vazi za skodu,to nije auto.
Pazi ovo. Mi ovdje komentarisemo sta je skoda uvela za pse a u ceskoj clanci kako je u nekom selu 100 km od sarajeva lijeglo is grupe i komentari na to su ti da me stid reci da sam iz bosne. Pa ti gledaj hoce li neko vozat kera ili nece imamo mi drugih problema.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)