Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarajevo taxi na infuziji
Kod nas u RSu taksi uopste ne vozi...Kod nas jarane KONJI kocije vuku.Kakvi crni roboti kakvi bakraci Japan nam nije ni do clOnaka.
paja samir i emir crveni holans taxi sve na aparatima😃😃😃
Taxisti na aparatima :D
"Total recall"
To ja taj movie :)))
Jeh, ne do bog ovo u Sarajevo dovući...
Kretenluk biće poginulih.
Bit će belaja.
Samovozeci vozi sam sebe?
Koja je svrha ovoga, ako mora u vozilu biti tehničar. Znači njegov će posao biti razgovaranje sa putnicima, miješanje u privatnost itd.. Ajd' u qurac vi i vaša tehnika. Meni je Japan tek na trećem mjestu
Za pocetak Tu je tehnicar,Jos je u testnoj fazi
Oni prave najsavremenije automobie i ostalo, a nama pobratimi donraju svoje smeće! :( To mi je bila prva asocijacija na ovaj robt-taxi:
Ne vidim razlog zasto! Zar nije bolje da postoji ta profesija? Ma i ove kompjuterase nabijem, treba njih prve zamijeniti.
A lopovluk,
Poziv taksista je proslost, kao poziv obucara ili kopaca kanala.
Taksisti na apratima..
Fala ,al ja bih radije pješke