Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E pa ovi komentari iznad nemaju veze s vezom! Pa ko nam je kriv što živimo u državi u kakvoj živimo?! Pa mi smo krivi!
Nema smisla kokuzima ovo pokazivat stvarno klix grozni ste,a auto je brutalna sirovina 700ks bez turba odoh sada sanjat da ga vozim pored mene avion treba murija me zaustavlja pišu me 40km a meni šega crkajem.
Bolja dvica ocam
Apsolutno se slazem sa Readerom, objavljujete pizdarije i glupirate se. Ako nekog i interesuju ove brutalne prerade, titanijumske klipnjace u njima i 63% laksi izduv, taj sigurno nece doci ovdje da cita o tome nego ce otici na specijalizirane portale gdje ima mnogo vise informacija od vaseg plitkog clanka. Takvih je manje od 0,01%, prosjecnog Bosanca ovo interesuje kao i Einsteinova teorija relativnosti, dakle nikako.
Ne kontam poentu ovih auto tekstova na Klixu. Sjecam se kad su promijenili ime da su rekli da mijenjaju i Auto rubriku gdje ce se vise baviti testovima auta. Umjesto toga, svaki dan nam serviraju besmislene vijesti o autima koja kostaju stotine hiljada eura, o kojekavim tuning projektima, i opcenito glupostima koje nemaju dodira s nasom stvarnoscu. Ili ukinite ovu besmislenu rubriku ili pocnite pisati tekstovi koji su bliski nasem potrosacu. Kopirane tekstove mozemo i sami pronaci na netu! Hvala lijepo.