Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedino auto kod kojeg cak i onaj logo naprijed korozira. Pa majku mu staru, zar se bar taj komadic metala moze ljudski zastititi da ne bode oci.
I da...nema bez svabe nista.
Ti si ovaj prvi, ocigledno, iz tvog odgovora (komentara)...
haj' ne sverite.....svaki auto isti sam niko nece da se ofira i prica o svojim problemima sa autom...
Imam Megana Sedan 07 god. Vrh, promjenio prije Fabiju i Pasata TDI... najzadovoljniji do sada sa Meganom. Posebno servis... preko 5 god. starosti u Gumamu 50% popusta...
renovi, perzoi??? WTF?!
Kad vidis covjeka da vozi francusko auto, odmah znas...ili je glup ili ga je dobio na lutriji. Trece nema.
Neka hvala Vam od srca. Preskoci radilica a tek ga uzeo :( , steta 1400 KM Svako 2 mjeseca mjenjao lezajeve i kugle :/ Karticu nece da ocita , podizaci stakala ne rade svako malo :/ Volan se sav ogulio ko banana od sunca :( Da ne nabrajam vise , zgadit cu i ovo malo raje sto ga "voza" :(
To jarane da je dobro, narod bi to vozao. Golf 2 ce se nasljepat ovih kanti.
kod mene na pezou isto volan se sav ogulio, podizaci stakala sad hoce sad nece, a od jucer poce nesto lupat kad okreces volan, znaci nikad vise francuz!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)