Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a gdje je batman?
RENAULT JE NAJBOLJI !!!
auto je pravo lijepo, dizajn je fantazija. samo sumnjam da ce bas u ovakvom obliku doci na cestu. prvo ce sigurno ublaziti malo linije i staviti manji motor, jer sa ovim nemaju sanse na trzistu. a sto se tice kvalitete renaulta mislim da tu nema price nije to korejac koji je pun plastike a odlicno se zna da su francuzi najudobnija auta pogodna za ...... :DDDDD
Ovo je koncept automobil, ne proizvodi se serijski i nema tržišne cijene (barem ne u dogledno vrijeme).
so fuckin' great!!! nemam rijeci.......jednostavno buljim u ovo cudo od auta... da ga je provozat' malo...:) koliko li kosta???
Pa ti Francuzi rade cudo sa dizajnom! A kvaliteta im je za kurac...
pogledaj malo ispod onoga gdje pise renault mozda vidis
auto vam nevalja nista nemani auspuha
svaka čast
pravo mocno izgleda, futuristicki ali umjereno futuristicki. bravo za renault
da mi je ovo imati!