Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ništa neobično. Ja sam ovo očekivao. Ove godine je koncept uspio, prethodne nije. Formula je jednostavna, vrhunski vozač + firmena tehnologija (ovdje je to Renault) + odijelo Dacia. Uložili su lovu, ostvarili plan i napravili željenu komercijalnu reklamu. Trkaći automobili imaju malo šta zajedničkog sa običnim modelima na cesti.
svijet se mijenja
Alene, Alene Oprosti...Alene nisu napisali ni o kakvom se sportu radu. koliko ja znam to su one trke po zaledjenoj stazi, bilo na Top gear
Alaina Prosta vječiti šampion, u svoje vrijeme je bio bolji od Senne!