Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ekipa agencije Anadolija posjetila je jedan od najznačajnijih sajmova u Sjevernoj Americi i svijetu NorthAmerican International Auto Show (NAIAS), koji će trajati od 18. do 26. januara. Danas je 15.01. a već posjetili sajam koji se otvara za 3 dana?
Radim s jednim Amerom koji veli, u Detroitu moras cekati oko dva sata da ti se policija odazove na poziv, kao grad bankrotiro. E reko drug moj, mi policiju pozovemo ujutro oni dodju navecer :D
Moze zamjena??
Cek, pa ovo je klix??
Kako je ovaj Ford pick-up mocan o.O
I ne bio..,ovo je F150 Raptor sa 411 HP. Najsmjesnije od svega je da mu je pocetna cijena tek oko 60 000 KM za razliku od ovih precijenjenih evropskih brendova.
Dino Ozbiljno poredis Ford sa jednim Mercedesom ili Lambom......lol
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da Obama ima pameti pa malo da ulozi novca, a ne samo da daje za ratove.
Vidim.
nekad je to bio motor city a danas pustahija.preko 1,5 miliona žitelja je otišlo trbuhom za kruhom u potrazi za boljim nadnicama.
Ko da je u Istočnoj Bosni