Nakon zvanične premijere u BiH
0

Promocija BMW-a Serije 1 na "SaAutoShow-u"

Sarajevo-x.com
Na prvom sajmu automobila na otvorenom u Sarajevu, koji će biti održan 01. i 02. oktobra na platou tržnog centra BBI, posjetioci će moći pogledati izložbu automobila brojniih marki, prezentacije auto kuća iz Sarajeva, dok će sajam upotpuniti i automobili pripremljeni za različite discipline auto sporta.
Organizatori sajma "SaAutoShow 2011" kao najatraktviniji dio ove izložbe ističu promociju nove generacije BMW-ove Serije 1 u organizaciji Auto centra Tomić kao generalnog zastupnika za BMW u Bosni i Hercegovini.

Nakon svjetske premijere nedavno na sajmu automobila u Frankfurtu, ali i nacionalne premijere u BiH koja je već održana u Mostaru i Sarajevu, novi BMW Serije 1 bit će predstavljen domaćoj javnosti i na ovom sajmu. Svi oni koji požele, moći će i na licu mjesta u testnim vožnjama isprobati ovaj model, te saznati njegove osnovne karakteristike, cijenu i način na koji mogu postati vlasnik nove "jedinice".

Auto centar Tomić će na svom izložbenom prostoru osim novog modela predstaviti još nekoliko aktuelnih modela iz ponude BMW-a, a koji su trenutno uključeni u prodajne akcije ove auto kuće.