PROMO
17

Prodaju vašeg vozila prepustite ekspertima iz Kia centra Sarajevo

Želite prodati svoje vozilo, ali vam za njega ne nude dovoljno? Ide li vam prodaja na živce? Ili još uopšte niste započeli s prodajom vozila jer nemate vremena?

Iz Kia centra Sarajevo sretni su što vam mogu pomoći - vaše vozilo prodat će brzo po najboljoj cijeni te vas poštediti briga i neugodnih poslova!

Dovezite vozilo u Kia centar Sarajevo - temeljno će ga pregledati, pripremiti za prodaju i ponuditi ga velikoj bazi svojih kupaca kroz različite kanale. Odlični su u prodaji, stoga je uspjeh zagarantovan - vaše vozilo prodat će brzo i po najboljoj cijeni!

Postupak je vrlo jednostavan

1. Vozilo dovezete na besplatnu procjenu

Ako vaše vozilo ispunjava osnovne kriterije kvalitete, biće procijenjeno besplatno i neobavezujuće, a onda će vas savjetovati o prodajnoj cijeni. Ovo je samo prijedlog - vi odlučujete o konačnoj cijeni vozila.

2. Vozilo pripremaju za kupce

Nakon toga vaše vozilo biće pripremljeno za kupce. Temeljno očišćeno, fotografisano, a ako se slažete, izvršit će i 'Vehicle Health Check' - detaljni pregled koji provjerava ispravnost vozila te predstavlja važnu informaciju za kupce. Greške koje se otkriju pregledom, prije prodaje biće uklonjene.

3. Vozilo prodato u mjesec dana

Za bržu prodaju, Kia centar Sarajevo ponudu obogaćuje opcionim uslugama, kao što su garancija i mogućnost zamjene. Prodaja vozila obično traje najviše mjesec i 15 dana, ali uglavnom manje od mjesec dana. Obavijestit će vas o svakoj ponudi stranke, a vaša je odluka hoćete li je prihvatiti!

Više detalja saznajte klikom ovdje.

Razlozi zbog kojih Kia centar Sarajevo uživa veliki ugled kod kupaca:

  1. Provjerena i tehnički besprijekorna polovna vozila (pregledana u 110 tačaka),
  2. Sva vozila imaju poznatu historiju vlasništva,
  3. Odlični uslovi finansiranja i velik izbor automobilskih osiguranja.

Pogledajte ponudu provjerenih polovnih vozila.

Pored bogate ponude polovnih vozila svih marki Kia servisni centar Sarajevo je opremljen i vrhunskom opremom i tehnikom po najvišim korporativnim standardima – centar posjeduje 15 dizalica, liniju za kompjutersku dijagnostiku, geometriju točkova, vulkanizersku stanicu, autopraonicu, mašine za punjenje klima uređaja itd., a svi kvarovi otklanjaju se u najkraćem mogućem roku.

Također, u Kia centru Sarajevo trenutno su u toku akcije dubinskog pranja vozila po cijeni već od 70 KM kao i dezinfekcije putničke kabine ili klimatskog sistema.