Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kinezi uzimaju svjetsku ekonomiju zahvaljujuci komunistickim idejama u vodjenju zemlje. Sve sto misli religijskim lopovlukom vodit zemlje propada.
Ma daj, pogledaj dokumentarce o robovima u fabrikama, mi smo sretni jaro moj sto zivimo u slobodi, hebo takvu ekonomiju
a doce vrijeme kad tad kad ce ti plata bit zdjela rize al si samo malo glup da shvatis kako je taj imperij nastao i kako namjerava da se siri
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kupe kajmak?! U zemlji koja je ekonomski na nivou Italije a ima duplo više stanovnika!! Neko tu kupi kajmak?Nema tu kajmaka!
Kako su cijene novih i polovnih auta drastično skočile prije godinu i po, pogled na cijenu lade izgleda nestvarno. Nova Granta košta od 700000 rublji, što odgovara 13600 BAM. Uporedite to sa 27500 BAM koliko košta Hyundai i10, najjeftiniji automobil koji se može kupiti u BiH.
Ovo nije tacan podatak. Pogledajte malo ruske youtubere sto furaju po tim kineskim salonima. Em su vecinom prazni, em su skupi pravo za kineska vozila. Krecu se od 50.000 maraka pa dalje. Nije to bas prisupacno za rusku platu, a i ne gotive ih koliko se prica.
Rus će prije kupit polovnu ladu nego ovo kinesko smeće
VW najprodavaniji brend automobila u Kini,a među 10 najprodavanijih sedam dolazi za zapada.Pored svih potpora ni kinezi nisu baš ludi za svojim automobilom.Vjerovatno nisu ni rusi ali nemaju izbora.Nešto se mora voziti daj šta daš.
Rusija je zaista sad malo jača od Sjeverne Koreje
Putko vozi aurus domace proizvodne a koji je cista kopija rolls roysa. Ne moze bez zapada pa to ti je
jesu se i usrecili, cuj geeley 😁
komunizam koriste da manipulisu unutar zemlje ,a za kompanije daju bespovratne kredite i one kao takve idu na slobodno sjvetsko trzsite i tako automatski stvaraju prednost jer ne vracaju tolike procente na rate kao zapadne firme.
Kad ne želi zapad uzimati novac od Rusije sa prodajom vozila ima uvijek ko hoće uzimati novac od prodaje vozila. Bravo za Kinu. Rusija će se snaći nije jedini zapad na svijetu što proizvodi vozila.
Kad se Putin bude vozio u kineskom BYD-u a ne u Mercedesu S klase, ja ću kupiti kineza.
Tvoja indisponiranost i jutarnji gnjev ukazuje na upaljene hemoroide. Idi to liječi.
Volga je auto, sve ostalo su autići!
Koja suplja jbt
Još nisam upoznao osobu koja vozi kinesko ili rusko voziloi još nisam upoznao osobu koja je u potrazi za boljim životom otišla u Rusiju da živi i radi! Poznajem na stotine ljudi koji su otišli u razvijene zapadne zemlje i žive i rade tamo. Pametnom dosta!
Da, da da Gelly i Lada inace jako renomirana imena u auto industriji. Servi i rusi na aparatima..jeb.mlivammamu.pick. Kleknite i duvajte..