Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U golfa II klima uredjaj radi na taj nacin sto izvucete sarafciger iz prozorskog okna i picite duz magistrale, niposto nemojte gurati glavu kroz prozor ufatiti ce vas promaha
Treba sto vise praviti pritisak oporezivanjem na posjedovanje auta.. automobil je odraz ljudskog egoizma.. nekad su svi isli autobusom.. a samo rijetki bili "gospoda" i imali svoje auto.. a onda svako hoce da je "gospodin" .. a to je najgori nacin transporta.. preskup, najvise zagadjuje, najvise prostora uzima, unistava gradove.. itd itd..
Još jednom pohvala za tekst, koji je namjenjen vozačima koji su naučili voziti na kompjuteru ali i drugaricama.
sad ce nas narod savu m+s, a to mu je ljeto-zima guma zamijeniti tako da ce prednje staviti pozadi, a zadnje naprijed, kao cuva guma da se ne trose...
jos kad bi italijani i nas narod znali sta zbaci oznaka m+s
@cndx Covjek je ironican jer nas narod misli da su m+s gume ljeto-zima, a ustvari su to zimske gume, u prevodu blato+snijeg.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Da ljudi ili vozaci u BiH ulazu vise u sigurnost i ispravnost vozila a manje alkohol bilo bi mnogo manje stradalih u saobracaju.
Vi mislite ja serem pare.
Ne pare, već samo generalno.
neispravna vozila uz maloumne vozace su uzrok vecine nesreca. dovoljno je samo pogledat u one npr stare kamione na nasim cestama tipa TAM-a. red je da se maknu sa cesta, bez obzira na ekonomsku situaciju koja nam je izgovor za sve. ako nemas novac za normalno, ispravno auto, onda brate nemoj ni vozit.
u redu je maknuti TAM-a, a isto tako treba maknuti one koji mu daju potvrdu o tehnickoj ispravnosti
"Čuvati na hladnom, tamnom i suhom mjestu" znači u frižideru