Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj izraelska kompanija bankrotirala. Zar i to moze.
Ko je kupio dobro mu, imat ce raritet u garaži ;)
dok se ne pokvari, a onda ce rezervne delove da sanja
sto ce sanjat rezervne dijelove - baterije nisu nezamjenjive ha ja...
Niko se renoa nije navozo, normalno da tu kantu niko ne kupuje. CVAJTARA RULZ
*ebes auto koje vise vremena punis nego vozis
sad ti garant i stolarija ne dihtuje :D
Ovo je velika steta jer je to bio pravi automobil. Za razliku od drugih kompanija Reanult je pokusao da razvije sistem brze izmjene baterije, nesto slicno kao sto smo nekad mijenjali plinske boce praznu za punu. Baterije zapravo nikad nisu ni prodavane nego su davane u najam. Takav koncept bi bio OK da su i drugi proizvodjaci prihvatili to kao standard i da su baterije kao i stanice za zamjenu standardizovane. Time bi se cijena izgradnj infrastrukture podijelila medju proizvodjacima odnosno nastala bi mreza koncesionara stanica za zamjenu baterija. Osim toga cijena najma baterija bila je tolika da je anulirala ustedu u razlici cijene energenta. Ja vozim benzinca Flunece i zadovoljan sam pa vjerujem da i ovaj elekricni nije bio los.
sad na semaforu cekam kad ispred mene golf 5, i mozes mislit donji dio gepeka izbacio koroziju jedno cenat-dva... i eto to je neko auto... francuzi su luksuz ...
ma de, francuzi su samo uvijek znali pobjeci u ratu i to je sve.
Ma to garant bilo preskupo, i to je to...
bas me cudi :->
proso ko sezonska gripa :)
nek mi oproste svi fanovi renaulta al ja jednom imo renoa i nikad vise sve izmjenjao samo volan nisam promjeno,vise vremena proveo kod mehanicara nego na cesti.
Kupi novog a ne reno 11
vozio reno espace 3.0 dci v6 2006 god
PRIKAŽI ODGOVORE (6)