auto
0

Počinju Exper!ence Hyundai test dani

Klix.ba
Poput prethodnih godina i ove Hyundai Auto BH organizira tradicionalne Exper!ence Hyundai testne dane širom Bosne i Hercegovine. Svi zainteresirani imati će priliku testirati nove Hyundai modele, družiti se sa Hyundaijevim osobljem, učestvovati u interaktivnim nagradnim igra te saznati sve što dosad nisu znali o Hyundaiju.

Ovaj put početna tačka je Tuzla i to 13., 14. i 15. juna, tako da će građani Tuzle prvi imati priliku da se druže sa Hyundaijem. Svi zainteresirani imat će dovoljno vremena da testiraju željene modele s obzirom na to da će sve trajati tri dana, što je sasvim dovoljno da pronađete malo vremena i odete ispred tržnog centra Mercator u Tuzli u periodu od 11 do 18 sati.

Neki od ponuđenih modela za test bit će i30, ix35, Elantra i Veloster. Dovoljno je samo da dođete i izaberete model koji vas zanima. Tokom testnih vožnji zainteresirani će imati priliku da saznaju sve o Hyundaievoj jedinstvenoj prodajnoj akciji i njenim pogodnostima, "Imaš staro, želiš novo vozilo?" , gdje 50 posto učešća koje uključuje vrijednost vašeg procijenjenog vozila platite odmah, a 50 posto počinjete plaćati tek nakon godinu dana.

Nakon Tuzle testni dani održati će se u Banjoj Luci, Doboju, Mostaru i naravno neizbježno u Sarajevu ispred BBI centra.

Vezani članci