Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jucer gledam na tvu da su zabiljezili pad... kome sad vjerovati?
Nikada više Peugeot
sto, sta je..? ja sebi 607 narucio, 2.7 masina..
Ne znas ti sta je auto...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Jeli ovo sponzorski text ili je los prevod??? U Francuskoj javljaju da im je pala prodaja u svijetu za 4,3% Avec des ventes mondiales en recul de 4,9%, 2013 aura été une nouvelle mauvaise année pour PSA Peugeot Citroën qui a dû se résigner à bientôt voir entrer à son capital l'Etat et son partenaire chinois Dongfeng pour l'aider à remonter la pente. Izvor: Le Parisien
njemacka auta su najbolja
to je zaista istina! ali postoje i neki drugi faktori, kao recimo stil. to je ono sto francuski auti imaju a vw nema. a da ne govorimo o kockastim glavama sto vire iz golfova! :) meni dovoljan razlog da ne budem u toj grupi potrosaca :)
koje je ovo aVto ne kontam?
a-ha! na mom ležo!
na k*rac te smotam pederu
PRIKAŽI ODGOVORE (2)