Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
al ne volim angažovane asa-ovce kao tebe o @jah, proguglaj, kad ti kažem, i ponavljam: model nije nov u indiji se prodaje već par godina (http://www.skoda-auto.co.in/ind/model/rapid/look/Pages/look.aspx), a to što su mu malo farove i haubu promjenili ostalo je sve isto. pa jedno od dostignuća moderne civilizacije je pismenost pa ponašajte se u skladu sa tim, a ubleha je vazda bila ubleha!
O cemu pricas druze, u Indiji je Fabia Sedan, a ovo je potpuno novi model. Ne znam jel nezavisni tekst ili ne, ali vec u par magazina sam procitao da je auto odlicno, a i cijena ce biti niska.
Ne volim reklame koje nam prodaju kao nezavisne tekstove. Ovaj se model prodaje u indiji već godinama-proguglajte molim. Produžena verzija (sedan) Fabije- bezze - samo što će kod nas biti 7000 skuplji
meni ljepsi od golfa