Predstavljanje planirano za Ženevu
5
Ovako je trebao izgledati Saab 9-3
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne razumiju ljudi filozofiju tih auta. Nešto slično se događa i sa alfom ( koju i sam vozim - alfa 159 ). Pad prodaje auta koja imaju dušu i koja su drugačija, a povečanje prodaje bezličnih i konfekcijskih auta kakve radi VW i sl. koja su samo prevozna sredstva i ništa više od toga. Sad me napadajte vi koji volite VW.
Pixeli ovo ono
"Alfa Romeo" je jedino auto koji te sigurno dva puta obraduje. Prvi put kad ga kupis a drugi put kad ga prodas!
Saab proizvodnja starta ponovo u augustu 2013 god. A ovaj 9-3 model ce izaci 2014 god.
Drug, Saab je gotov, kaputt, ne muci se nego je otego papke. Nisu mahniti Svedjani htjeli da prodaju Kinezima firmu, jer gdje ce zaboga Kinez drzati svedsku firmu, pa fino propali.
LIJEPO JOS DA JE PRISTUPACNO KO STO NIJEDNO NOVO NIJE, OSIM ONIH NOVIH DO 1993.:)
kaka firma propade, auta su im bila sila, ali to se desi kad se balavci opocnu da pale na bmw koji ni k.u.r.c.u nevalja,
Bude li ovako izgledao, ovo je pravo fino, mnogo podsjeca na stari model. Cudi me da se taj Saab toliko muci, a auti su skroz ok :D
Klixovci, hoćete li prestati krasti sa drugih portala?????? Ova vijest je stara!
ruzno, cao!
ima bolju kameru