Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jedino sto je novo na ovoj ladi je radio sa cd nije vise kaseta
Nije ni tebi priljatelju moj lahko.
E moj šarane,moj međede,.. dohvati se lopate i krampe.. ako si uopće i za to sposoban..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Najbolji dzip ikad uz Nissan Patrol. Penju se po kozjim stazama
I struhnu do vrha prve kozje staze
...dođe ona i trula đe si naumio...uska, kratka, visoka..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ljudi danas ocekuju da ovakav auto vide u muzeju, a ovi ga tek otkrili.
Ala su je osvježili, svaka im čast.... Kontam opet, nije moguće da nisu skontali da je dizajn i enterijer pola auta. Terenci već 20 godina imaju enterijer kao i luksuzna auta, a neki čak i neuporedivo bolji. Valjda ovi Rusi kontaju da nema potrebe mijenjati nešto što se prodaje... O off road performansu nema se šta reći, hvale je na sve strane, ali nije grijeh malo joj uobličiti karoseriju ili bar ove farove promijeniti... http://trendzona.com/cars-and-trucks/lada/03/2017-lada-niva-legendary-car.html neko od rješenja..
...ovo sam neki dan nagooglao...eto je ko range rover :)
Izgleda odlično. Mada Ruse ne interesuje potrošnja goriva, a to je kod nas amin.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Da bar hoce mjenjati enterijer ko Švabe u G klassi pa nek furaju ovaj oblik..ali ovo ko sređena lada u tuning kuci u Busovači.
http://img-fotki.yandex.ru/get/5808/borovenskiyartem.5/0_62dba_dd20d8bf_XL.jpg ...ovako je to izgledalo unutra, 70-ih, pismenije od tadašnjeg golfa mk1...
imala moja obitelj nekad ladu bijelu limuzinu, i po slikama kada usporedujem uopče ne vidim razliku. Znam da je moj tata imao stalno problema sa spojkom, ona se znala ponekad smrznut, pa je morao neko posebno ulje za spojku uljevati jer mu negdje curi. No znate to sto je negdje curilo nijedan mehaničar nije zano popraviti, jednostavno je curilo, e to vam je Lada. morate trpjeti dok zivite :D
nedosanjani san dobrijeh-bošnja-u-očekivanju-viza... buncaju, haluciniraju, urlaju... u noćnoj mori zvanoj goljf (audi je za naprednije bošnje, tj. one koji ne trebaju vizu)... :))
Dobra za putujuci cumez!
A vjerovatno je dobra za terena kad kazete vi strucnjaci,al je ruznaaaa u pm!!!
Na potoku je osvjezio!!!
Kakva je razlika između sportske lade i obične lade? Sportska lada na kuki ima tenisku lopticu!
hahahhaa urban, najurbaniji auto u Čečeniji www.nebitno.net
Haha šta rade rusiiiii...? Isto ko njihove sluge srbi kad unaprijede ko fol yuga i sl. Dodaju mačije oči i pepeljaru veću.
Na prvi pogled izgleda isto kao i prethodna. A i na svaki sljedeći :) Ne da se NIVA zbuniti.
Ovi se samo recikliraju, gori su od Mercedesa i G klase... Stisnite domu i izbacite nasljednika da na nesto lici, jbt.
Što bi je mijenjali? Prvo mnogo dodataka i elektronike znači povećanje osjetljivosti i kvarljivosti, a to vozačima koji preferiraju ovo auto ne treba.. jer nema te planine, krša, snijega ili leda da je zaustave... A baš je važno negdje u nekoj nedođiji da li otvaraš prozor na dugme ili ne.. Usput sad se zapitah.. kako se otvara prozor na dugme, ako recimo auto upadne u rijeku i u pitanju su sekunde da bi se spasila glava? Nešto sumnjam da bi to dugme radilo u vodi ili griješim što je bolja varijanta?
...ova kutija je još 77-e napravljena kao ozbiljno terensko vozilo...grubo i funkcionalno...poput onog kockastog landrovera i nisan patrola...to je otprilike sveto trojstvo pravih terenaca...ostalo je ipak šminka...
...btw...ako nisu nakrkali e-paljenje, nego ostavili razvodnik paljenja, ovo može u sred nedođije popraviti iole iskusan drajver, sa par rezervnih dijelova...a to je vraški bitno...
Pa ovi su 100 godina zaostali za drugima. Jedino sto je pozitivno a to je kad kupis ladu znas da novi model izlazi za 50 godina , a ne kao BMW ili slicni svaki sedam god.