Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vidis budalo,porse jos uvijek prodaje vise automobila od svih nabrojanih zajedno upravo zbog unikatnog izgleda decenijama,nema potrebe da mijenja bazu koja je prepoznatljiva i legendarna,upravo ga zbog toga i kupuju hehehehe
samo ova boja nikako ostalo je naravno vrhunac autoindustrije ko i uvijek
PORSCHE, AUDI, MERCEDES-BENZ, VOLKSWAGEN, OPEL --------------------------------------------------------------------------- njemacka auta su najbolja !!!!!!
ps\'mose ga i kanta od subaru ili mits-evo uzeti u krivini ali te jeftine japanske igrackice za kokuze su djeciji san,na kraju dana svi ozbiljni sanjaju da zavrse u porseu heheheh.....jedino iz japana sto je imalo neke sanse je bila supra i tu je kraj,nisan ostaje za djecu.
porse prodaja za 40% veca u prosloj i ovoj godini od svih konkurenata,to je validna cinjenica ostalo su tvoji subjektivni stavovi bazirani na ukusu,samo budala moze omalovazavati bilo sta kod porsea,postoje brojevi i rezultati na srecu hehehehehehehe
više sa ovim pravopisom ? Nije otkriven već je predstavljen!
@ bosanceros U zadnje desetljeće ,Porche je izbacio nove modele kao što su Panamera i Cayenne i oba su bila epic fail. Panamera je žestoko popušila od Astona Rapid-ea i Maserati Quattroporte-a ne samo po izgledu ,karakteristikama vožnje već i po kvalitetu izrade. Cayenne nikada nije uspio nadmašiti Mercedes ML seriju i \"preuzeti\" mušterije. Za Cayenne ML je stvorio svijet ,a Range Rover ne vrijedi ni spominjati jel je to jedini luksuzni terenac koji zaista i može da se koristi van puteva ,dok su ovi ostali samo našminkane limuzine malkice odignute od zemlje. Carrera je jedini proizvod kojeg se Porche drži kao pijan flaše ,jer ne znaju bolje od toga. Ravni V6 i isti stajling već preko pola stoljeća. I opet pojavi se Nissan GTR koji košta upola ,a podere Carreru ko siroće napolitanku. A osim što je ljepši daleko je kvalitetniji i agilniji za razliku od Porchea koji na prvoj krivini uz malo više gasa ti presudi smrtnu kaznu.
prdnem vam pod nos svima iznad i ispod mene
Svaka Carrera isto sranje ,samo malo promjene štopove ili farove i to je to. Više su dosadni sa tim Carrerama ,ili nek naprave nešto novo i sviježe kao recimo Cayenne ili Panamera.. Recimo Ferrari ,Lamborghini ,Aston Martin ,svi oni svake godine izdaju model koji je drugačijeg dizajna ,performansi ,itd..Samo Porsche izbacuje jedno te isto ,ponavljaju se isto pokvarena gramofonska ploča... Koliko su \"iskoristili\" ovaj dizajn ,ja već sad mogu da predvidim kako će izgledati nova Carrera... Sranje živo!
Porsche 911 Club Coupe majorizira Dragana Covica !!!
Sad cu morati i ovaj kupit kad smo ugrozeni entitet.
FUJ