Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koje dvije stvari se vidje sa Mjeseca? Kineski zid i Opelov otpad hahaha Salu na stranu, zadnjih 10 godina Opel izbacuje opasne modele, fina sminka, dobra oprema, cijena u skladu sa tim sto nude, a cujem i da su na izdrzljivosti poradili
Glupo je porediti Golfa i Kadeta, Kadet je imao strasnih priblema sa korozijom, bas kao i prva Astra, bukvalno su u salonima korozirali i nije tacno da se kotrljaju, ne kotrljaju se ima 20 godina.
imo kadeta suzu, 91 godište, u BiH sa njim prešao cca 300000 km, bez zamjene ikakvih djelova, osim tekučeg održavanja..stvarno predobar auto, ali sam mom autolimaru bukvalno dosadio...
ne lazi!! Imao sam calibru 16V nekad davno pa na 200000 pocela mijesati ulje i vodu, prodao je sa 8 god. vec imala tackica korozije! Ma samo BMW..
Ti presao 300 000 ja calibru prodao sa 200 000 ti vozao 15 god ja 5 nazalost argumenti te odaju da lazes da bih sebe prevario jer neznas drugacije! Danas najnoviji bendzo u garazi!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Imao ga moj rodjo kadeta truhlo ga zvali od milja..ugrizao ga cuko lutalica kroz pod dok je na semaforu cekao zeleno..
Moj prvi auto vise korozije od lima bilo, kud ces dalje kad se nije isplatilo variti, ja uzeo pur pjenu nafilovo ko punjene paprike pragove.
Od Kadeta GSI je jedino brža korozija
U njemackoj je opel narodno auto a ne wv
Opel je zapravo General Motors brand, a ta Astra u S.Americi je Chevrolet Cobalt ili Pontiac G6 samo što su Astre ljepše. U Engleskoj takođe nije Opel već Vauxhall.
Vozio sam VW vecinom i zaklet sam mu bio,znaci passat iz 2008 zahvalan necu duse trovat,i svidi mi se Insignia nako na izgled mada o Opelu nista znao nisam ni kad vozo,ali sad sam presretan sto se komfora i lezanja na cesti tice u biti svega,rece mi jedan majstor da su im turbine i motori izdrzljivi nego VW naznam koliko je istina,ali vrime ce pokazat,ali evo prosla godina nikakvi problema sem bateriju mjenjat moro,valjda puno potrosaca !!!
Bas je isplativ kad ces morat svake godine mjenjat bateriju .
A sta u tebe baterija traje koliko i vjek auta jeli,pa zar nije normalno da se baterija mijenja svake 4 godine?!!!
pihh bolja ja auta imam i to da valjaju!!!
Bog stvori Adama,Adam stvori Opela
Jedino sto je Opel znao napraviti je dobar motor (mnogo bolji nego VW), limarija uvijek bila losa i ostala losa!
Pa nije vise....
Sretan ti Rodzendan ziv i zdrav i sto dalje od mene bio.
Svaki propel vozi Opel...
Kadett suza je bio mrak auto dva sam vozi jedan 85 drugi 90. Inace samo OPEL neka prica ko god sta hoce moje je iskustvo sa njim ok. Vozio 2x kadetta 1.3 benzin;vectra 2.0 benzin;frontiera 2.2 benzin (dogradjen plin) i sad vectra 2.0 dti
gsi :)
Svaki propel vozi Opel...
Opel Kadrija